ASMA FELT BOX PEMBEKAL KAIN FELT DAN BAHAN-BAHAN KRAF TANGAN

Hai semua..


Dekat sini ada tak peminat felt craft? korang tau tak apa benda yang aku maksudkan ni? bagi yang belum tau, felt craft adalah projek kraf tangan yang diperbuat daripada kain lembut menggunakan gam then ditambah pula dengan aksesori benang, butang, manik.. alaaa yang bila korang tengok yang bentuk-bentuk burung comel, love, yang kecil2 tu.. yang selalu orang buat keychain menggunakan kain felt.. So sekarang ni aku nak kongsikan dengan korang website yang boleh bantu korang untuk beli dan korang boleh lah mula untuk buat sendiri dengan mudah.. tak payah nak susah-susah pergi kedai untuk beli, zaman sekarang kan semunya di hujung jari.. Apa website yang aku maksudkan ni?

ASMA FELT BOX! korang pernah dengar tak? bagi peminat felt craft mesti pernah buka website ni, ada bermacam jenis alatan kraf tangan yang korang boleh beli dekat sini.. antaranya adalah polyester felt, starter pack, butang-butang comel, kain felt, butang, keychain, brooch dan pelbagai jenis peralatan menjahit.. aku tak cerita lagi bab harga sebab memang berpatutan.. korang boleh usha sendiri harga di webiste tu ye.. hehe.. bagi penggemar DIY tu memang sangat2 lah sesuai untuk beli di website ni.. 

1. Polyester Felt Pack



2. Starter pack



3. Butang Comel (bunga)



4. Keychain



5. Brooch 



6. Benang Sulam



Untuk pengetahuan korang, Asma Felt Box memang baik hati.. hehe. sebab bagi sesiapa yang beli lebih dari RM100 (di website sahaja) akan dapat free pos laju.. best kan? Barang yang dibeli akan dipos setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum.. Pembayaran sebelum jam 12 tengahari, akan dipos pada hari yang sama..

Sebenarnya banyak lagi yang dijual di Asma Felt Box ni.. Korang boleh tengok detail yang aku sediakan dekat bawah ni ye.. So senang la nanti korang nak terjah!

Email: asema84@gmail.com
Whatsapp: 0183798330

Post a Comment

26 Comments

  1. Kalau pergi kedai jahit suka tgk barang2 ni. Tp kak ana tak kreatif so tgk sajalah. Nak beli kang tak jadi apa pun. Huhu 😅

    By the way, Salam jumaat Busyra. Semoga mendapat Jumaat yg barokah InsyaAllah.😍

    ReplyDelete
  2. dulu macam rajin sekejap buat craft ni..lepas tu tinggal gitu je..angat2 taik ayam je hobi tu
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  3. Satu kelebihan untuk orang yang kretif ni untuk memborong hehe tapi bukan ira lah 😂

    ReplyDelete
  4. Pergh!! Sukanya barang-barang kraf nie.. Buatnya idak juga.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Mek tkde seni --' Suka tgk org buat kraf tp nk buat sndiri entah ape yg jadi --'

    ReplyDelete
  6. nak godek2 la website Asma Felt Box ni 😍

    ReplyDelete
  7. First time dengar. Suka tengok benda2 comel, tapi diri sendiri nak buat tak reti. Kihkih

    ReplyDelete
  8. Nurul follow & singgah sini ^^

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/03/keistimewaan-dan-kebaikan-vivix-shaklee.html

    ReplyDelete
  9. menarik nie. BV lama dah teringin nak try felt craft nie, tapi kain felt susah nak dapat kat sini. sebab cepat habis. hahaha. :D

    ReplyDelete
  10. Perghhh memang stylo la web ni Busyra, yang tak kretif pun tetiba boleh kreatif bila masuk, kekekeke. Best2...

    ReplyDelete
  11. Tangan berseni boleh lah busyraa main diy nih hiii ... nak belajar pun tangan tak berseni haaa

    ReplyDelete
  12. Memang comel2 kalau kraf yang dibuat dari felt ni. bebudak suka sangat la hehe.

    ReplyDelete
  13. mellya dulu suka beno benda2 ni.. skarang semua dok dalam kotak je hahaha

    ReplyDelete
  14. Suka akak tengok barang-barang kraftangan..
    Lepas ni senanglah buat tempahan..

    ReplyDelete
  15. dulu selalu beli bahan nk buat sendiri.susah jgk nk cari kain felt tu kt sini.

    ReplyDelete
  16. Siqah suka tengok barang kraf tapi tak tahu buat. Tak kreatif 😅😅

    ReplyDelete
  17. Dulu rajin jugak buat bende alah ni.. Skrg dah malas.. hiks..

    ReplyDelete
  18. Rajinnya...
    Ada macam-macam dalam starter pack tu

    ReplyDelete
  19. lawa2 kan.. tpi tu la kalau org kreatif memang best.. kita ni mampu tgk je la..

    ReplyDelete
  20. comel-comelnye geram tengok! kreati betul ek.. kalau e'in memangtolak tepi laa..

    ReplyDelete
  21. hehehe.. bleh buat bisnes besar besaran ni. kembangkan utk kenduri kendara dgn event beso2..

    ReplyDelete
  22. dulu akak rajin jugak cenggini.. skarang tidak daaa.. tapi still suka tengok benda-benda colourful ni..

    ReplyDelete
  23. nak berkraf ni kena ada mood rajin tu baru menjadi..kalau pencinta kraft ni mesti rambang mata nak beli yg mana satu ni

    ReplyDelete