TEMPAHAN DESIGN BISNES DAN BLOG KINI DIBUKA DENGAN HARGA MURAH! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, April 14, 2017

TEMPAHAN DESIGN BISNES DAN BLOG KINI DIBUKA DENGAN HARGA MURAH!

Hai!

design, blog, graphic designer, bisnes,

bagi sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan design logo, banner, billboard, sticker, namecard, biz card dan seangkatan dengan nya, boleh buat tempahan dekat aku ye.. bukan tu saja, aku juga menerima tempahan untuk buat header, logo blog, watermark dan lain-lain lagi. bab harga jangan risau, aku bagi harga murah2 saja. boleh terus contact aku di busyra_23@yahoo.com ataupun di facebook.. segala jenis artwork akan aku upload dalam entri seterusnya supaya korang boleh usha-usha before tempah.. artwork akan di update dari masa ke semasa ye..  

sebelum ni aku hanya buka ruang untuk review product dan advertorial saja.. dari duduk saja mengadap laptop baik aku buat freelance graphic designer jugak kan? boleh la tambah pendapatan sikit-sikit.. dengan ada tempahan nanti, lagi selalulah aku menjenguk blog tersayang ni.. hehe.. sayang ke? entah lerrr :p haha. aku nak belanja korang satu artwork aku.. design ni customer nak buat sticker untuk pek masakan.. dia nak warna coklat dan nak gambar shellout, then sticker berbentuk petak..

design, blog, graphic designer, bisnes,

sempena pembukaan rasmi ni, aku nak bagi harga murah2 saja.. cewahh! hehe.. cepat2 buat tempahan. korang boleh la promote pada pakcik makcik, sanak saudara korang ye.. haha.. artwork lain akan menyusul di entri seterusnyaa. :)

22 comments:

  1. Memang stylo la Busyra.. rasa nak tempah semua je.. watermark, logo, namecard semua nk kena buat baru ni... Heeeee...

    Semoga murah rezeki Busyra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. nnti tempah tau. :p haha. tq maiii.. <3

      Delete
  2. Goodluck awak. Moga murah rezekinya :)

    ReplyDelete
  3. Moga apa yang sedang Busyra usahakan Allah lancarkan ya..

    ReplyDelete
  4. wah bestnya. lepas ni ramai lah yg emel minta edit blog mereka =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ye dak kak ana.. tak tau la, bru mula2 ni.. apapun tq kak ana :)

      Delete
  5. cantiknya.kreatif.nnti kalau ada pape nk tempah airah email

    ReplyDelete
  6. lawanyaaa. cikja nk download phtoshop pun xlepas lg sbb xreti cari kat mana nk download. busyra ni dh advance dh haaa :)

    ReplyDelete
  7. Niceeeee, cantiklah busyra design! Semoga berjaya ya, boleh pergi jauh ni hehe.

    ReplyDelete
  8. kebetulan saya tengah cari blogger yang boleh design blog saya

    ReplyDelete
  9. menarik nie. tetiba teringin nak tempah. hahahaha :D
    all the best ya :)

    ReplyDelete
  10. wow pandainya awak buat design .Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete
  11. singgah sini jenjalan.. nak cari cbox tp x jumpa hehehe

    ReplyDelete
  12. wow! kalau ada kepakaran dalam design, better buat bisness kan busyra, at least dapat gak menampung perbelanjaan harian

    ReplyDelete
  13. wow..all the best busyra..bestnya pandai edit blog..ni nak edit blog sendiri pun rasa terkial2

    ReplyDelete
  14. tq pada semua yang support busyra.. kalau ada yg nak order apa2 boleh contact busyra via email ye.. :)

    ReplyDelete
  15. Wah.. Ohsem ini..
    Semoga berjaya Busyra..

    ReplyDelete
  16. wah..lepas ni boleh promote busyra :)

    ReplyDelete
  17. wah bagus busyra ! dah keja graphic designer ni boleh la polish skill lagi dgn ambil tempahan macam ni :D good luck tau :)

    ReplyDelete

Copyright © 2010 Busyra Takiyudin All Right Reserved