ROUND STICKER 4CM | LYZA HOME BAKERY - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, July 27, 2017

ROUND STICKER 4CM | LYZA HOME BAKERY

Hai..

Design Sticker cominggg! hehe. ada customer yang request nak sticker yang nampak comel2 dan nak warna pink.. Alhamdulillah design sekali saja customer terus suka.. tak banyak komen, mudah saja.. harga untuk 1000 pcs ni, busyra bagi murah2 saja.. yang penting bawah RM130.. cepat mai order untuk bisnes korang! design free tak cas harga pun.. ikut korang la nak mintak design macam mana.. sampai puas hati.. InshaAllah..


Customer : Lyza
Jenis Perniagaan : Kek, Cookies (Bakery)
Kuantiti: 1000 pcs 
Jenis Sticker: Round | Mirror kote
(Design + Printing + Cut Sticker) 


Bagi sesiapa yang berminat boleh pm di facebook Busyra Takiyudin atau boleh whatsapp di 0146729316.. selain dari sticker, banyak lagi design lain yang busyra sediakan seperti kad kahwin, banner, pvc counter, buku bil, keychain, button badge, name card dan macam2 lagi.. 

22 comments:

  1. Comel jee sticker tu. Hehe

    ReplyDelete
  2. Ehh akak tgk iklan adsense dah ada jer.. dah ok yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha aa kak. dh ok 2 minggu lepas rsnya. hehe.. bru smngat sikit nk blogging..

      Delete
  3. Comelll design tu. Busyra,kalao akk nak tempah design logo bsnes je boleh x?hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak.. boleh2.. logo pun busyra buat.. akak wasap busyra ye. kita discuss dkt wasap..

      Delete
  4. comel je gambar kat sticker tu.. hihi

    ReplyDelete
  5. wow! nice! nanti saya nak jugak lah tempah ngan busyra. nanti bile saya dah ready, saya contact busyra k

    ReplyDelete
  6. Comelnyaa designn. Uyul dulu pun bukak order design sticker tapi sekarang tak boleh commit sebab sebuk dgn Photography. Heheee
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  7. Wahh cantik.. leh tempah nanti.


    Yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  8. TERBAIK ADIIKKU...teruskan usaha murni ini... we support u

    ReplyDelete
  9. alaaaa...akak baru biz..nanti akak nak buat sticker akak inform Busyra eh

    ReplyDelete
  10. Done promoting your servive yunk! http://ummuqaseh.blogspot.my/

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved