L'AYRA | DOLLY STICK MAKE ME BLUSH 4 IN 1 DAP-DAP SEMINIT DAH SIAP - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, August 01, 2017

L'AYRA | DOLLY STICK MAKE ME BLUSH 4 IN 1 DAP-DAP SEMINIT DAH SIAP

Hai.. 

korang penah tak kalau pergi travel ke, pergi mall ke terpaksa bawak barang makeup banyak2? bedak, lipstick, blusher, sampai penuh la satu beg tu.. hehe. lain orang lain caranya kan. ada yang jenis tak kisah pun nak makeup ke tak. ada tu yang jenis tak boleh tanpa makeup.. tak kisah la korang dari kategori mana, yang penting korang boleh jadikan wajah korang tu berseri setiap hari dengan gunakan produk ni.. tak perlu nak risu fikir panjang, just dap dap dap sikit dah siapp.. Apa tuuu? Semestinya L'ayra Cosmetic -Dolly Stick Make Me Blush 4 in 1..

l'ayradollystick, blusher, cosmetic, productreview, makeup,

apa yang best pasal Dolly Stick ni adalah ia sesuai untuk semua jenis kulit tau. muka nampak lebih lembut dan pink-pinkish gituuu.. hehe. L'ayra Dolly Stick memang terbaik.. dibuat untuk memudahkan kaum wanita! Macam mana yang Busyra bagitau tadi, Dolly Stick ni adalah 4 in 1.. antaranya ialah Eye primer, Corrector, Lipbalm dan Blusher Cheek!

1. Bertindak sebagai Corrector (apply dibahagian bawah mata utk menutup lingkaran Hitam/eyebag sebelum ditambah dgn concealer..teknik ini lebih menjimatkan penggunaan concealer 
2. Bertindak sebagai Eyeprimer, sebelum apply any eyeshadow apply dulu 4in1 L'AYRA STICKS ni as a eyeprimer..Colour eyeshadow lebih pigmented dan tahan lama.
3. Bertindak sebagai Pelembab bibir sebelum apply lipsticks..Korang yang suka nk nampak bibir tue pink ala2 artist korea or gadis2 melayu terakhir..hehe. wajibbb apply sebabnya ia juga membantu merawat bibir dari merekah or menjadi gelap ..
4. Bertindak sebagai Blusher. dap -dap dah cantik.. kalau pakai blusher powder kejap je. Bila berpeluh dah hilang.. tapi dgn 4in1 L'AYRA STICKS nie lagi berpeluh lagi cantikkkk.. nk apply pun senang dap dap nk ratakan pakai tangan pun boleh nak pakai brush pun boleh..senang nak bawak kemana2 sebab tak ada brush pun boleh apply...

l'ayradollystick, blusher, cosmetic, productreview, makeup,

ini lah rupanya Dolly Stick 4 in 1 ni.. comel kan? 

l'ayradollystick, blusher, cosmetic, productreview, makeup,

Apa yang best Layra Dolly Sticks?

1. KEKAL LAMA: tahan sehingga 8 jam tak perlu nak touch up banyak kali dan tahan sehingga 3 bulan penggunaan

2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT: Hanya ada satu colour sesuai utk semua jenis kulit cerah ke kulit gelap ke.. colour dia memang pigmented, tahan lama dekat kulit dan makin cantik colour dia ikut darah kita.

3. MUDAH CEPAT TERNDY: Penggunaan blusher DOLLY STICKS ni hanya perlu dap dap dap

4. SAIZ: kecil dan ringan, mudah disimpan dalam beg dan dibawa ke mana saja tanpa risau blusher pecah atau terabur

5. KESAN YANG NATURAL: make up nampak lebih natural dengan pipi kemerah-merahan semula jadi, kulit jadi lebih fresh dan glowing. tak pakai foundation pon hasil tetap terbaik dan cantik seolah2 natural..


6. HARGA MAMPU MILIK: semua mampu memilikinya dgn harga yg berbaloi dan kualiti yang terjamin

7. MENJADI PILIHAN MAKE UP ARTIST: pilihan utama make up artis kerana lebih menjimatkan masa utk apply dan mudah blend tanpa bercapuk

8. EXPRESS MAKEUP KIT: sangat-sangat berbaloi kerana dengan hanya satu harga korang akan dapat 4 dalam 1..



Harga adalah RM55 saja dan tahan 3 bulan ye.. lama kan? dah la boleh pakai di seluruh muka.. Bagi sesiapa yang teringin nak cuba boleh tengok detail di bawah.. cepat-cepat contact L'ayra Beauty Hq!




**Sesiapa yang nak jadi agent pun boleh.. pendaftaran masih dibuka sekarang**

6 comments:

  1. Saya baca ni. Bukan komen tapi tak baca. Saya tak bawak beg makeup bila travel. Tak travel pun tak bawak beg makeup.

    ReplyDelete
  2. Bestnya. Satu produk boleh apply 4 tempat. Pencinta make up wajib beli ni. Jimat duit dan jimat ruang beg.

    ReplyDelete
  3. Mudah dan cepat. Semua dalam satu.. Teruja pulakk

    ReplyDelete
  4. serius best... betoi busyra tak tipu... Tq alang, bagi aku cuba aritu... syok!

    ReplyDelete

Copyright © 2010 Busyra Takiyudin All Right Reserved