OKTOBER BULAN BERMAKNA SEBAGAI SEORANG LIFESTYLE BLOGGER - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, October 01, 2017

OKTOBER BULAN BERMAKNA SEBAGAI SEORANG LIFESTYLE BLOGGER

Hai..


Kenapa bulan Oktober adalah bulan bermakna? Ada menang award blogger terbaik ke? idok ler sampai ke situ mak jemah oi.. haha. tapi sebenarnya bulan oktober adalah birthday blog busyratakiyudin dan bulan busyra start blogging.. rasanya busyra dah pernah bagitau pasal ni dalam entri tahun-tahun lepas. itu ke bermakna? yes! blog ni macam sepasang baju yang busyra kena pakai hari-hari.. ehhh bermadah pulak.. hehe. kalau tak buka blog sehari rasa lain.. rindu nak buka even kadang tu bukan berupdate pun.. saja! just nak tengok blog sendiri.. Memang busyra start blogging since bulan oktober 2010 (lepas habis saja SPM terus sign up blog), tapi kalau korang tengok balik entri yang first memang dah tak ada la jawabnya.. busyra dah delete banyak sangat entri-entri dulu, sebab banyak yang mengarut. yang ada pun entri tahun 2012..

Hampir 7 tahun busyra berblogging. pasang surut ribut taufan semua ada dekat blog ni. hehe.. busyra start betul-betul aktif pun tahun ni.. maksudnya blog ni tak berhabuk dek sarang tu tahun ni la.. tahun-tahun sebelumnya tu just nama ja ada blog. tapi hidup segan mati tak mau.. Sepanjang 6 tahun yang lepas tu, tak pernah terdetik pun dekat hati nak delete blog.. nampak tak betapa setianya i.. hehe. sebab memang sayang.. busyra tak suka create yang baru. biarlah busyra betulkan apa yang ada ni, baiki blog apa yang patut diperbaiki dari segi penulisan, gambar, idea, uv, pv, dan sebagainya..

Cakap pasal PV di blog ni, alhamdulillah.. sekarang ni busyra tengah nak maintain kan 1k ke atas setiap hari.. nak dapatkan pv 1k sehari pun susah tau.. haha. mana tak nya, busyra bukan blogger otai yang mampu dapat 10k tiap-tiap hari.. tapi inshaAllah akan diusahakan.. maybe one day. siapa tau kan? 

Antara PV tertinggi Bulan Ogos

Antara PV tertinggi Bulan September

Bulan 10 ni kita tengok boleh dapat pv lebih dari 6k sehari tak? sis cuba ye.. haha. doakan blog busyratakiyudin terus maju ke depan.. amin. banyak yang perlu busyra baiki lagi pada blog ni.. Sempena birthday blog busyratakiyudin.. InshaAllah dalam awal bulan 11 ni, busyra akan bagi hadiah pada top komentar di blog busyra.. stay tuned! **boleh suggest dekat busyra hadiah apa?


Assalamualaikum..

16 comments:

  1. Happy Birthday My little Home, hihi. Semoga terus maju jaya..

    Hebatlahh Busyra ni...Mai tak sampai tahap pv gitu lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tq mai.. tapi tak sehebat blogger lain.. itu pun kdg ja dpt pv mcm tu.. mai pun apa kurangnya.. busyra suka baca blog mai. salah sorang fevret blogger busyra!

      Delete
  2. Selamat ulang tahun blog busyra heheh

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya busyra.. teruskan usaha.. kak fyna suka baca blog busyra :)

    ReplyDelete
  4. teruskan berblogging...
    mrs pip tak sampai lagi tahap nak dpt 6k tu,
    tapi usaha tangga kejayaan kan...
    never give up , yeah!

    ReplyDelete
  5. Teruskan blogging dan selamat ulangtahun blog busyra

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum busyra...terbaikkk mmg okay pv blog busyra...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  7. Happy anniversary!!! teruskan berusaha dan berblog yer dik! semoga orang lain pun dapat manfaat nyer juga. :)

    ReplyDelete
  8. happy birthday utk blog Busyra.. seronok baca blog kawan2 sbb byk info..teruskan berblog yer.. akak suka baca entry orang..tp x reti Pv-Pv tu...berblog asal blh jer..kekeke

    ReplyDelete
  9. Happy anniversary blog Busyra...keep up a good work ya...

    ReplyDelete
  10. happy anniversary blog Busyra ! We'll always supporting you :D

    ReplyDelete
  11. Mantap PV tu... Selamat Hari Lahir blog... hihi... apa yang diusahakan itulah yang kita akan dapat kan... semoga terus cemerlang...

    ReplyDelete
  12. tahniah.
    cantik agt dah PV tu dik.
    ohsem!

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved