RICCO PERFUME WANGIAN TAHAN 12 JAM - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, January 18, 2018

RICCO PERFUME WANGIAN TAHAN 12 JAM

wangianantarabangsa, riccoperfume, perfumemahal,
Ricco Perfume Wangian Antarabangsa

Assalamualaikum.. hai semua. dah jumpa belum wangian perfume yang tahan dari pagi sampai ke petang dengan harga yang berbaloi? Busyra nak share dengan korang ni, RICCO perfume adalah wangian bertaraf antarabangsa yang tahan 12 jam ke atas. Ada jenis orang yang bau badan kuat pun boleh nyah hilang dengan Ricco tau! Apa lagi kelebihan ricco perfume? okay-okay sabar.. hehe. busyra akan story dekat korang satu-satu okay.

wangianantarabangsa, riccoperfume, perfumemahal,
Ricco Perfume Wangian Antarabangsa

5 Sebab Utama Kenapa Perlu memiliki RICCO PERFUME?

1. Tahan 12 jam ke atas
2. Mesra Solat
3. Packaging yang superb cun & Eksklusif
4. Boleh dijadikan hadiah ataupun hantaran kahwin
5. Bauan yang mahal, bauan vvip

Berapa Harga untuk Sebotol?

Hanya RM69

wangianantarabangsa, riccoperfume, perfumemahal,
Ricco Perfume Wangian Antarabangsa

Ricco perfume adalah keluaran Malaysia dan sangatlah dipercayai. Busyra suka sangat kotak Ricco ni.. Sangat cantik. Ada 2 bauan untuk queen dan king.. Lepas tu kotak dia tu dicampur pulak dengan tulisan berwarna gold. Menampakkan ia lebih eksklusif.. Warna merah untuk wanita dan biru untuk lelaki. Tapi kan ramai jugak wanita memilih untuk beli warna biru dan sebaliknya bagi lelaki.. hehe. yelakan. lain orang lain citarasanya.

wangianantarabangsa, riccoperfume, perfumemahal,
Ricco Perfume Wangian Antarabangsa

Ricco tak ada inspired by.. Sebab tu busyra cakap bauan Ricco ni lain dari yang lain. Ramai juga yang cakap macam mana nak beli kalau tak dapat bau.. dari hasil research yang busyra buat.. hahahaha. ambikk research teruss! ya. memang yang baru first time bau, terus nak grab. katanya wangi! 

wangianantarabangsa, riccoperfume, perfumemahal,
Ricco Perfume Wangian Antarabangsa


Untuk pembelian atau maklumat lanjut boleh klik link di bawah:



8 comments:

  1. ramai kata perfume Ricco ni tahan lama...ingat nak cuba jugak nanti

    ReplyDelete
  2. Minyak wangi ni bila baunya tahan lama...lebih menjimatkan sebenarnya...pakai sikit je sudah memadai...

    ReplyDelete
  3. Cantik kotak ricco ni busyra. Nak jadikan hadiah sesuai sgt kan. Bau pun lain dr yg lain.

    ReplyDelete
  4. Cute ja botol tu, senang nak masuk handbag.

    ReplyDelete
  5. Wauu lamanya tahan sampai 12 jam. And the packaging looks classy =)

    ReplyDelete
  6. not bad ..lama juga perfume tu bertahan smp 12 jam

    ReplyDelete
  7. perghhh cute je pacakaging diaa... ^_^

    ReplyDelete
  8. Exclusive la kotak dia, memang cantik kalau letak atas tray hantaran. #veranganjap

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved