TEMPAHAN 300 PCS BISNES KAD RICCO PERFUME - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, January 21, 2018

TEMPAHAN 300 PCS BISNES KAD RICCO PERFUME

bisneskad, bisneskadmurah, bisneskadmurahalorsetar, designprinting,
Bisnes Kad Murah

TEMPAHAN 300 PCS BISNES KAD RICCO PERFUME | Salah seorang agen Ricco Perfume order 300pcs bisnes kad dekat busyra minggu lepas. Selepas sekali pindaan design terus proceed print. Customer nak bisnes kad depan dan belakang. Background putih menampakkan kad lebih smart walaupun simple.. Tulisan pulak nak warna hitam dan masukkan gambar customer di bahagian depan kad.. Alhamdulillah akhirnya siap juga bisnes kad ricco perfume.

bisneskad, bisneskadmurah, bisneskadmurahalorsetar, designprinting,
Bisnes Kad Murah

bisneskad, bisneskadmurah, bisneskadmurahalorsetar, designprinting,
Bisnes Kad Murah

Jenis kad macam biasa iaitu gloss art card, finishing matte lamination. Kualiti tebal dan tak mudah koyak. Customer busyra ni dari Pulau Pinang, jadi tak boleh la nak bagi by hand macam selalu customer lain order. Busyra guna pos laju. Untuk yang duduk jauh tu, jangan risau busyra akan pos bisnes kad korang. InshaAllah selamat sampai.

bisneskad, bisneskadmurah, bisneskadmurahalorsetar, designprinting,
Bisnes Kad Murah

Untuk dapatkan harga murah, tempahan kena buat min 300pcs.. Berminat boleh terus pm busyra https://www.wasap.my/60146729316

2 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved