MINIATURE PHOTOGRAPHY | FILEM PULANG 2018 - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, August 09, 2018

MINIATURE PHOTOGRAPHY | FILEM PULANG 2018

miniature photography, filem pulang 2018, remy ishak, puteri aishah, edit photoshop, miniature photography guna photoshop,

MINIATURE PHOTOGRAPHY | FILEM PULANG 2018 | Hai korang! First time busyra try buat miniature photography. Disebabkan Filem Pulang ni semakin meletop-letops di pawagam dan busyra memang peminat tegar Remy Ishak, terjadilah gambar ni. Still learning dan tak berapa nak cun lagi. huhu

Apa itu Miniature? Sebuah gambar yang berskala kecil (small version). Gambar orang di edit sama saiz dengan objek lain seperti kereta, bas dan sebagainya..

miniature photography, filem pulang 2018, remy ishak, puteri aishah, edit photoshop, miniature photography guna photoshop,

Kena banyak belajar lagi. Apa yang busyra minat busyra akan terus belajar tengok u-tube. hehe.. okay! InshaAllah next time busyra kongsi lagi.

miniature photography, filem pulang 2018, remy ishak, puteri aishah, edit photoshop, miniature photography guna photoshop,

Filem/ drama apa seterusnya? 

5 comments:

  1. cantikkk gambar.dia berlakon kat terengganu ni

    ReplyDelete
  2. fuyooo hebat la. teringin nak belajaq edit macam ni

    ReplyDelete
  3. hebatnya. saya tak sempat lagi nak tengok cerita ni.

    ReplyDelete
  4. Ala tomeyyy. Kita pun peminat abammm remy! Haha tp belum tengok lagi movie ni. Tak dan nak pi wayang pokai terukss sejak tak kerja ni.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved