SPICY KIMCHI & DANMUJI DARI THE PETITELICIOUS - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, August 15, 2018

SPICY KIMCHI & DANMUJI DARI THE PETITELICIOUS

spicy kimchi, danmuji, the petitelicious, resepi sedap kimchi, kimchi sedap, food review,

SPICY KIMCHI & DANMUJI DARI THE PETITELICIOUS | Hai korang! Siapa sini peminat makanan korea? Busyra nak kenalkan dekat korang spicy kimchi dan danmuji yang super sedap dari The Petitelicious! Susah tau nak jumpa kimchi yang pedas-pedas gitu, so bila dah jumpa ni terus nak bagitau korang.. Okay jap. sebelum korang teruskan baca, Awas! entri ni hanya untuk gadis-gadis korea yang cun melecun saja. haha.

spicy kimchi, danmuji, the petitelicious, resepi sedap kimchi, kimchi sedap, food review,

Busyra mengaku yang ioulss ni tak berapa suka makanan korea. Tapi bila spicy kimchi dari The Petitelicious ni boleh telan dek tekak sebab ada rasa pedas. Apatah lagi bagi yang sememangnya minat dengan makanan korea, confirm suka! 

spicy kimchi, danmuji, the petitelicious, resepi sedap kimchi, kimchi sedap, food review,

Kimchi dari mereka ni bab rasa semua balance. Ada manis, masam dan pedas. 

spicy kimchi, danmuji, the petitelicious, resepi sedap kimchi, kimchi sedap, food review,

Untuk danmuji (dibuat dari lobak) pula rasanya manis-manis. Sedap! First time busyra cuba. 

Penghantaran pun cepat ja dorang buat. Harini order, esok buat postage terus.. Pos seluruh Malaysia dan COD area Kuala Krai, Kota Bharu, Tanah Merah dan Tunjung, Kelantan.. 

Harga

Kimchi RM20 | Danmuji RM15

spicy kimchi, danmuji, the petitelicious, resepi sedap kimchi, kimchi sedap, food review,

Feedback Customer

spicy kimchi, danmuji, the petitelicious, resepi sedap kimchi, kimchi sedap, food review,

spicy kimchi, danmuji, the petitelicious, resepi sedap kimchi, kimchi sedap, food review,

spicy kimchi, danmuji, the petitelicious, resepi sedap kimchi, kimchi sedap, food review,

Info Lanjut

Whatsapp: 0145447467 / 0199719064
Facebook: The Petitelicious
Instagram: thepetitelicious

10 comments:

  1. danmuji tu fav sha!!!! sedapnya. teringin nak beli tapi takut bazir :3

    ReplyDelete
  2. danmuji tu fav sha!!!! sedapnya. teringin nak beli tapi takut bazir :3

    ReplyDelete
  3. Mai suka makanan korea yang pedas2 kaw2 je, dua ni tak kena tekak sgt, hehe.

    ReplyDelete
  4. insya allah lepas habis berpantang, nak try la juga ...
    sekarang ni tengah preggy, segala benda pun tak boleh nak makan,
    choosy sangat.

    ReplyDelete
  5. tak pernah cuba lagi danmuji. nampak sedap tuh :D

    Fatina Mudz

    ReplyDelete
  6. Both favorite kak ana. Yg danmuji tu susah nk jumpa juga. Ni dah tau boleh lah try.

    ReplyDelete
  7. alaaaa Danmuji sedapnyaaa.. kadang makan macam jeruk orang Malaysia pun xpa. sedap !!

    ReplyDelete
  8. Suka campur kimchi dalam maggi. Sedap!

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved