AMALKAN MINUM KITA BEAUTIES COL'LA SETIAP PAGI - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, October 02, 2018

AMALKAN MINUM KITA BEAUTIES COL'LA SETIAP PAGI

kita beauties col'la, campuran minuman botani, buah delima, kita beauties, product review, kecantikan, kesihatan,

AMALKAN MINUM KITA BEAUTIES COL'LA SETIAP PAGI | Zaman sekarang ni macam-macam jenis supplement ada, sampaikan kita tak tahu yang mana satu yang terbaik. For sure lah ramai yang tertanya-tanya produk apa yang busyra nak kenalkan ni. Campuran minuman botani yang buatkan busyra tertarik untuk mencuba.. Busyra pasti akan amalkan minum KITA Beauties Col'la setiap pagi supaya nak dapatkan kesan yang baik.. Apa kelebihan produk ini? Jom teruskan membaca guys!

kita beauties col'la, campuran minuman botani, buah delima, kita beauties, product review, kecantikan, kesihatan,

Kelebihan KITA Beauties Col'la

1. Kulit lebih cerah, lebih lembut dan nampak muda. Membantu mencegah kulit menjadi kering.
2. Membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan pada kulit. Kurangkan kedutan & garis halus.. Menguatkan kuku. 
3. Meningkatkan penghidratan.
4. Membantu menghalang kerutan dan garis halus daripada membentuk. Membantu memberikan kulit wajah lebih bersemangat setiap hari.

kita beauties col'la, campuran minuman botani, buah delima, kita beauties, product review, kecantikan, kesihatan,

Ramuan penting yang digunakan dalam KITA Beauties Col'la adalah:

Pomegranate (delima) - boost skin health
Collagen Peptide - best anti aging tools
Omega 3 Sunflower seeds- nutritious seed
Asthaxantin - to reduce wrinkles, and to improve skin moisture levels

kita beauties col'la, campuran minuman botani, buah delima, kita beauties, product review, kecantikan, kesihatan,

Pasti ada yang masih ragu untuk amalkan produk kesihatan dan kecantikan ini. Tapi apa yang busyra boleh sampaikan adalah produk ini mempunyai pengesahan cop Halal serta memenuhi piawai yang ditetapkan oleh (GMP).. InshaAllah semua selamat. Busyra sendiri pun dah cuba.. 

kita beauties col'la, campuran minuman botani, buah delima, kita beauties, product review, kecantikan, kesihatan,

Cara Pengambilan

Campurkan 1 paket (6 gram) ke dalam 100ml -150ml air suam, kacau/goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan. Minum air yang mencukupi sepanjang hari untuk kesan yang terbaik. Diminum setiap hari selepas sarapan pagi.. 

Harga RM 28.80 dan ia mengandungi 10 sachet  dalam 1 kotak.

kita beauties col'la, campuran minuman botani, buah delima, kita beauties, product review, kecantikan, kesihatan,

Honest Review

Busyra suka sangat rasa minuman dari KITA Beauties Col'la ni sebab ia rasa buat delima.. Manis-manis buah macam tu. Memang kulit kita jadi lebih lembap even duduk dalam bilik ber-aircond. Busyra ada sediakan satu video untuk korang tengok minuman ni..


Untuk pengetahuan korang, KITA Beauties bukan sahaja mengeluarkan 1 perisa saja tapi terdapat 7 lagi perisa yang lain dengan kebaikan yang berbeza iaitu KITA Be'ries (Anti-Oxidants), KITA Pu'th (Brighten), KITA Blok'It (Fat-blocking), KITA Fib're (for Digestive), KITA Ku'ros (Lose Weight), KITA Mo'Hair (Hair vitamin), KITA Push Up (Natural Breast Enlargement)..  Korang boleh dapatkan produk ini di setiap outlet Guardian seluruh Malaysia! 

kita beauties col'la, campuran minuman botani, buah delima, kita beauties, product review, kecantikan, kesihatan,

Info Lanjut

KITA Beauties by Gemini Beauty Resources (M) Sdn Bhd
Instagram: @kita_beauties

8 comments:

  1. patutlah Busyra cantik.. minum ini rupanya ;)

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  2. Wahh uniknyaa rasa delima😍
    Patutlah busyra nampak cantik sangat inilah rahsianya ya

    ReplyDelete
  3. wah... makin cantik Busyra ni tau.

    ReplyDelete
  4. packaging dia cantiklahhhh, nanti nk g Ccari jugak la nak cantik mcm akak hehehehe

    ReplyDelete
  5. harga boleh tahan murah tu. peminat buah delima mesti suka supplement ni

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved