STAY FRESH BODY SPARKLING MIST BY ALTHEA x TITI KAMAL - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, December 30, 2018

STAY FRESH BODY SPARKLING MIST BY ALTHEA x TITI KAMAL

titi x althea korea, althea angels, althea korea, stay fresh body sparkling mist, damask rose water, orange flower extract, elder flower extract,

STAY FRESH BODY SPARKLING MIST BY ALTHEA x TITI KAMAL | Minggu lepas busyra ada terima pink box lagi.. hehe. So excited! Sebab produk dari Althea tak pernah mengecewakan. Satu demi satu produk yang telah mereka berjaya lancarkan dan yang terbaru ini adalah Stay Fresh Body Sparkling Mist yang kini telah berada di website Althea Korea!

titi x althea korea, althea angels, althea korea, stay fresh body sparkling mist, damask rose water, orange flower extract, elder flower extract,

Stay Fresh Body Sparkling Mist merupakan kolaborasi terbaru Althea dengan Titi Kamal iaitu Althea's FIRST celebrity collaboration. #TitixAltheaKorea. Bagi yang belum mengenali Titi Kamal, beliau merupakan pelakon dan penyanyi Indonesia dan juga ikon fesyen kecantikan di seluruh Asia Tenggara. Body Mist yang dihasilkan ini adalah daripada bauan bunga-bungaan dan juga buah-buahan seperti sweet orange, fresh peach dan elegant rose. Untuk pengetahuan korang, bauan ini adalah bauan pilihan Titi Kamal sendiri.

titi x althea korea, althea angels, althea korea, stay fresh body sparkling mist, damask rose water, orange flower extract, elder flower extract,

Busyra memang tak kan terlepas untuk mencuba semua keluaran baru dari Althea. Sangat wangi! Selain deodorant, Body Mist juga penting dalam kehidupan seharian kita. Susah tau busyra nak jumpa body mist yang kena dengan hidung ni. hehe.

Bahan-bahan utama Stay Fresh Body Sparkling Mist

titi x althea korea, althea angels, althea korea, stay fresh body sparkling mist, damask rose water, orange flower extract, elder flower extract,

1. Damask rose water : Menjaga kulit dari dehidrasi dan memberikan bau haruman yang lembut dan menyenangkan deria bau.
2. Orange flower extract  : Menyegarkan deria bau
3. Elder flower extract : Mendinginkan dan menenangkan kulit serta memberikan haruman feminin

Lain-lain kandungan adalah Alcohol, Water, Glycerin, Fragrance, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Damascena Flower Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sambucus Nigra Flower Extract, Citrus Aurantiunm Dulcis ( Orange ) Flower Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Ethylhexylglycerin.

titi x althea korea, althea angels, althea korea, stay fresh body sparkling mist, damask rose water, orange flower extract, elder flower extract,

Kenapa Stay Fresh Body Sparkling Mist menjadi pilihan hati?

Banyak sebabnya guys! Busyra ni jenis yang tak suka bauan yang terlampau keras /kuat.. Busyra lebih pada bauan yang soft and ada bau yang segar dan manis sikit. Cukup sekadar bila di hidu rasa lembut dan nyaman. Lagi satu kan, ia sejenis body mist yang tak melekit.. Love sangat! Tambahan lagi, ia bukan sekadar boleh buat tidur malam saja tau! bahkan body mist ini mudah dibawa dan boleh disembur kemana saja.

HARGA
RM35 (100ml)

RATINGS
Bauan : 5/5
Packaging : 5/5
Ketahanan : 4/5

Boleh buat pembelian di sini >> https://my.althea.kr/stay-fresh-body-sparkling-mist

#TitixAltheaKorea #AltheaAngels #AltheaKorea

4 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved