Ticker

6/recent/ticker-posts

Hujan ketika Senja

Assalamualaikum wbt..

petang tadi hujan lebat then bila nak ke senja dah renyai2. aku nak share dengan korang view yang aku ambil dalam pukul 7.10 pm tadi. cantik! tanpa edit apa2 pun. memang ciptaannya sangat indah belaka.


entri sebelum ni bulan 8 haritu, aku ada ambil gambar dari tempat dan kedudukan yang sama. waktu yang hanya beza beberapa minit. perbezaannya hanyalah satu iaitu warna :) *gambar diambil di depan rumah aku


Post a Comment

13 Comments

  1. subahanallah .. canti..Unni pun suka ambik gmbar2 macam ni

    ReplyDelete
  2. Rasa tenang bila tengok langit, lagi lagi bila waktu senja dan subuh. Cantik sangat!

    ReplyDelete
  3. Kenapalah waktu senja dia hujan.

    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ya Allah cantik gambar ni, tapi yang warna kebiruan tu lagi cantik, rasa tenang je, Allah maha besar...

    ReplyDelete
  5. cantikk :D
    Lissa pun suka capture gambar2 macam ni. hehe

    ReplyDelete
  6. cantik!...salam jengah dan salam perkenalan dari Umi sweetsourleyra ;)

    ReplyDelete
  7. Senja. Mmg cntikkan view wlaupun tnpa edit

    ReplyDelete
  8. Cantik ..ada jugak sekali ambil depan rumah view langit cantik sangat,, sampai viral kat siakap keli hiii

    ReplyDelete
  9. subhanallah, cantik nie. sesuai pemandangan nie siap ada shadow masjid :)

    ReplyDelete
  10. subhanallah. cantiknya langit :)

    ReplyDelete