Ticker

6/recent/ticker-posts

Resepi Roti Gardenia Garlic Sedap Weh!

resepi roti gardenia garlic, resepi mudah roti gardenia, roti garlic,

Resepi Roti Gardenia Garlic Sedap Weh! | Menu macam ni memang sesuai untuk seisi keluarga layan drama petang-petang. Sometime kita jemu dah makan cekodok, jadi apa salahnya kita beralih makan ala-ala english style kan.. hehe. Even hanya menggunakan roti gardenia. Jom, busyra tunjukkan cara-caranya..


resepi roti gardenia garlic, resepi mudah roti gardenia, roti garlic,


Bahan-Bahan:

Roti Gardenia

Garlic Spread

Parsley Leaves

Planta

Sup Pekat Tin (Campbell's)


Cara-Caranya:

1. Potong roti menjadi 2 bahagian


resepi roti gardenia garlic, resepi mudah roti gardenia, roti garlic,

2. Sapu roti dengan planta, kemudian bakar atas pan (kuali tanpa minyak) 


resepi roti gardenia garlic, resepi mudah roti gardenia, roti garlic,

3. Bila roti dah berubah warna sikit, sapukan garlic spread dan taburkan parsley leaves.

4. Untuk sup tu, just panaskan dan masukkan sedikit air.. dah siapp!


resepi roti gardenia garlic, resepi mudah roti gardenia, roti garlic,

*Gambar Sup tak sempat nak ambil, hehe*

Selamat Mencuba! Serius sedap!


Baca Ini: Garlic Bread & Mushroom Soup

Baca Ini Juga: Makaroni Cheese Bakar


Post a Comment

4 Comments