Tempahan Banner Kedai Makan Burger

Tempahan Banner Kedai Burger | Hai korang.. Alhamdulillah, banner customer order selamat print dan delivery dekat dia. Customer ni buka kedai berdekatan rumahnya.. Banyak juga menu yang disediakan.. Kalau dah namanya burger makan lah waktu bila pun kan, mesti berselera.. tambah lagi kalau malam.. hehe. misi menggemukkan badan!


banner kedai makan, banner murah, banting murah, tempah banner murah, banner kedai burger,


Customer request nak tema warna hitam dan oren.. dengan sekali edit dia berpuas hati.. Gambar burger dalam banner tu pun adalah gambar asal dari tuan kedai.. Bukan dari google.. Ukuran banner lebih kurang 7x2 kaki.. 


Untuk customer baru yang nak buat tempahan dengan busyra.. Syaratnya adalah selepas pembayaran dibuat, customer perlulah menyatakan warna tema terlebih dahulu.. Sebabnya busyra tak akan mengubah keseluruhan tema yang telah di request selepas design pertama dibuat.. Tapi perubahan minor boleh je.. Contohnya, nak ubah tulisan, nak tambah gambar ataupun nak ubah hal-hal yang kecil..


Baca Ini : Tempahan Banting Dari Sheitah Bzye Cafe

Baca Ini : Tempahan Banner / Banting Rm2 Sekaki


Nak buat tempahan? Boleh terus klik link dibawah


Fb Page : Y.ra Printing

Whatsapp : 0146729316


6 Comments

  1. lama tak layan burger mcm ni.. bestnya kalau dpt makan

    ReplyDelete
  2. Good Job Busyra. Cantik menarik design banner tu. Syukur dengan sekali edit je customer suka dah. Senang hati

    ReplyDelete
  3. Cantik kombinasi oren dan hitam tu... Tiba-tiba teringin nak makan burger la pulak :)

    ReplyDelete
  4. 2 warna je tema dia tapi nampak smart sangat.

    ReplyDelete
Post a Comment
Previous Post Next Post