Ticker

6/recent/ticker-posts

Chicken Mango Tersedap di Alor Setar.. Sos dia padu!

resepi chicken mango, chicken mango tersedap di alor setar, food delivery alor setar, chicken mango paling sedap di kedah,

Chicken Mango Tersedap di Alor Setar.. Sos dia padu! | Busyra memang suka tengok food delivery dalam facebook.. Dah lama sebenarnya teringin nak makan chicken mango. Tapi area Pendang dekat rumah ni susah nak jumpa.. Kebetulan harini busyra kena masuk ofis.. ternampak lah satu post di facebook ada yang jual chicken mango..


resepi chicken mango, chicken mango tersedap di alor setar, food delivery alor setar, chicken mango paling sedap di kedah,

Terus rasa kecur air liur.. Busyra terus save no sis ni dan whatsapp dia.. Alhamdulillah boleh cod harini di ofis.. Honestly busyra cakap, tak pernah jumpa lagi sos sesedap ni.. Rasa masam manis tuu.. Padu! Busyra dah pernah rasa banyak jenis chicken mango.. Ada yang manis sangat, ada yang tawar.. Rasa sedapnya tergantung pada sos.. Kalau sedap sos, maka sedaplah chicken mango tu..


resepi chicken mango, chicken mango tersedap di alor setar, food delivery alor setar, chicken mango paling sedap di kedah,


Rasanya sis ni ada jual sos pencicah jugak.. Busyra cakap awal-awal ye, ni bukannya paid review ke apa.. Ikhlas dari hati, apa yang busyra suka busyra akan share dengan korang.. Sesiapa area alor setar boleh la cuba dan rasai sendiri. Korang kena whatsapp sehari sebelum, so that akan memudahkan penjual dan runner.. Busyra sertakan link no whatsapp di bawah ye.. Semoga bisnes sis Hartina Lee maju jaya.. Maaf kalau salah ejaan nama.. hehe.


HL Food Empire: +60198758604


Post a Comment

11 Comments

  1. Nampak sedap. First time dengar chicken manggo., tentu sedap bersos dan ada potongan manggo..

    ReplyDelete
  2. terliurnya ciken mango! sedap ni.. kalo sos padu mmg akn padu la jwbnya.. haha

    ReplyDelete
  3. Malam2 singgah sini kecur jugak air liur. Haha


    ps: lama benaran tak singgah ke blog ni. hehe

    ReplyDelete
  4. Syok la orang loqstaq boleh makan sedap ��

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap jugak tu . Haihh bila boleh rentas negeri nak pi aloq setaq ni

    ReplyDelete
  6. Cuma tengok gambar tapi terasa macam chicken dengan hirisan mango tu dalam mulut pulak. Ya Allah.

    ReplyDelete
  7. Wah tak pernah cuba chicken mango sebelum ni 😄

    ReplyDelete
  8. Uish... memang kecur air liur dibuatnya :)

    ReplyDelete
  9. Alaaa....jauh la..kalau dekat kan best..x semua tempat sedap kan

    ReplyDelete
  10. Tengok pun terliur tau! Tak pernah makan Chicken Mango tapi dapat rasakan sedap. Suka mango muda rangup macam. Sedap ayam rangup rasa masam manis campur sos. Jauh pulak nak rasa pun.

    ReplyDelete
  11. Nampak sedap pulak tp jauh la hehe

    ReplyDelete