Ticker

6/recent/ticker-posts

Morning Wonda Coffee!

Morning Wonda Coffee! | Kopi dengan busyra tak boleh dipisahkan.. Hari ni bawak best friend busyra mai butik untuk makeup nikah.. tapi macam biasa la sop tak dibenarkan masuk. Jadi busyra stay dlm kereta je ni.. disebabkan itu saiyaaa bosannn.. haha.. terjadilah entri pendek bersama wonda coffee!


wonda coffee, tuesday to do, kopi baik ke untuk kesihatan,


Try menaip guna ipad.. Nanti busyra story pasal my new baby ni ye.. edit gambar ni dengan picsart apps je. Untuk resize gambar pulak busyra guna image resize apps. balik petang ni baru nak usha dengan laptop okay ke tak saiz gambar yang busyra selalu guna tu.. hopefully okay la sebab lepas ni inshaAllah busyra nak jadikan blog ni update macam diari. Semangat yang ada pada blogger Suria Amanda, busyra serap sikit.. hehe, syg akak! even kita kenal dalam alam maya je..


Korang jangan lupa join giveaway busyra tau! Semoga ada rezeki korang nanti..

Post a Comment

6 Comments

  1. my favourite kopi juga ni. kalau sehari tak minum rasa tak lengkap hidup..gituuu..haha

    ReplyDelete
  2. Coffe lovers juga . CCL pun selalu jugak minum wonda coffee ni .sejuk2 lagi sedap ..

    ReplyDelete
  3. Sama lah. nak jadikan blog as online diari. Tapi diari yang matang cikedd hahaha nak tunggu content lamberttt dan malas nak fikir

    Okiii nnti kita join tau!

    ReplyDelete
  4. Kak PC suka kopi, tapi tak boleh minum banyak, kalau teringin setakat rasa ok lagi.

    ReplyDelete
  5. kita geng! Geng tak boleh berpisah dengan kopi. Lagi satu, geng suka kopi tarik wonda. Ini je yang selalu beli kalau kemana mana. Sedap dan paling win! Semoga terus rajin update blog :)

    ReplyDelete
  6. Kita tak geng la bab kopi ni sebab saya tak minum kopi hehehe. Bau dia kadang kadang buat sakit kepala :')

    ReplyDelete