Bisnes Tepi Jalan pun kena ada Bunting.. baru menarik!

bisnes kad murah, tempah bunting murah, bisnes tepi jalan, order banting area alor setar,

Bisnes Tepi Jalan pun kena ada Bunting.. baru menarik! | Tak semestinya kalau korang seorang peniaga tepi jalan tak boleh cantik-cantik kan gerai.. Dengan bunting lah boleh tarik minat pembeli untuk singgah.. Marketing perlu ada walaupun gerai tak besar. Tempahan dengan Y.ra Printing, InshaAllah mampu milik. Harga tak lebih RM50 boleh dapat bunting cun melecun!


Tempahan kali ni customer request nak tema kuning.. Beliau meniaga roti jala.. Apa yang diminta adalah nak letak gambar "atap warung" (gambar atas sekali dalam bunting) . kemudian nak ada gambar kartun chef perempuan.. Busyra kombinasikan dengan warna merah untuk tarikan mata pembeli.. dan yang pastinya no phone kena besar, jadi bila pembeli lalu naik kereta pun boleh nampak, manalah tahu kan nak order roti jala dalam kuantiti yang banyak.. boleh terus call..


Korang pun nak buat tempahan? boleh terus whatsapp busyra ke 0146729316 ataupun pergi ke page Y.ra Printing..


Dah Baca Ni? : Koleksi Tempahan Bisnes Kad Murah


10 Comments

  1. Dari mata turun ke hati. Psikologi promotion gitu bila ada bunting ni.

    ReplyDelete
  2. Cantik design Busyra. Setuju, berniaga kena ada bunting sebagai marketing. Dari jauh orang dah nampak dah sebab tu no phone dan tajuk utama tu kena besar kan.

    ReplyDelete
  3. Cantikkk
    Ya bisnes tepi jalan ni kena tempah banting mcm ni utk tarik minat customer membeli

    ReplyDelete
  4. Ads sangat penting bila berniaga. Baru ramai yang tahu kewujudan kedai kita.

    ReplyDelete
  5. Menarik seperti yg diminta customer

    ReplyDelete
  6. Betul tu . Bisnes2 kecil tepi jalan pun memerlukan banner . Barulah dsri jauh customer boleh nampak gerai2 tersebut jual apa .

    ReplyDelete
  7. Betul, dari jauh boleh nampak apa yg dijual kan?

    ReplyDelete
  8. betul tu busyra.. bila ada bunting nampak lebih menarik..

    ReplyDelete
  9. Bunting memang penting, biar sambil drive kita boleh nampak depa jual apa

    ReplyDelete
  10. Betul tu kak busyra, even peniaga kecil kecilan pun perlukan bunting, biar dapat tarik perhatian orang yang lalu lalang untuk membeli. Lagi cantik buntingnya, lagi menarikkk perhatian kannnn

    ReplyDelete
Post a Comment
Previous Post Next Post