Ticker

6/recent/ticker-posts

Yogurt Mask Bauan Buah-Buahan | Beauty Buffet by Watsons

Yogurt Mask Bauan Buah-Buahan, Beauty Buffet by Watsons, Yogurt Moisturizing Mask, Yogurt Brightening Mask, Yogurt Firming Mask, best ke mask yogurt,

Yogurt Mask Bauan Buah-Buahan | Beauty Buffet by Watsons | Busyra memang orang yang suka pakai mask sebelum tidur.. Tapi lately ni makin jarang disebabkan malas.. huhu. Selain dari kita sibuk mencari pencuci muka yang terbaik, mask juga bagus untuk penambahbaikan kulit muka.. Waktu malam adalah masa yang terbaik untuk kita manjakan muka selepas seharian dengan solekan..


Yogurt Mask Bauan Buah-Buahan, Beauty Buffet by Watsons, Yogurt Moisturizing Mask, Yogurt Brightening Mask, Yogurt Firming Mask, best ke mask yogurt,


Orang cakap nak kulit cantik kena rajin.. rajin nak belek-belek muka.. busyra pun time rajin je ni, bila malas tu main redah tidur! serum pun lupa letak. hehe.. busyra dah 2 kali repeat beli yogurt mask Beauty Buffet by Watsons ni.. Kalau dah beli kali kedua tu kiranya bagus lah tu.. 


Beauty Buffet ada keluarkan pelbagai jenis mask. Korang boleh ke Watsons dan tengok sendiri. Antaranya adalah 365 Daily Mask, Everyday Mask, Vitamin Mask, dan banyak lain. Tak tersenarai semua disini. Ini antara yang busyra ingat.. Sebab utama busyra try Yogurt Mask adalah disebabkan packagingnya.. haha! terus tertarik. terus nak beli.. ehhhh rupanya best sangat! tak sia-sia cuba.. 


Yogurt Firming Mask

Yogurt Mask Bauan Buah-Buahan, Beauty Buffet by Watsons, Yogurt Moisturizing Mask, Yogurt Brightening Mask, Yogurt Firming Mask, best ke mask yogurt,

Yogurt Enzyme - moisturises, activities and reenergises your skin while restoring collagen health

Blueberry and Grapes Essence - rich in polyphenols to firm skin and enchance protection

Tripeptide - improves water retention and suppleness while softening fine lines and wrinkles to leave skin fresh, bright and revitalised

Yogurt with Shea Butter - repairs keratin and is lightweight and readily absorbed by your skin to lock in nourishment


Yogurt Brightening Mask

Yogurt Mask Bauan Buah-Buahan, Beauty Buffet by Watsons, Yogurt Moisturizing Mask, Yogurt Brightening Mask, Yogurt Firming Mask, best ke mask yogurt,

Yogurt Enzyme - moisturises, activities and reenergises your skin while restoring collagen health

Kiwifruit Extract - boosts skin energy, moisturises and refreshes without leaving you feeling sticky

Pumpkin Enzyme - fortifies the keratin renewal cycle, while clarifying and evening skin tone

Yogurt with Shea Butter - repairs keratin and is lightweight and readily absorbed by your skin to lock in nourishment


Dah Baca Ni? : 4 Langkah Mudah Kulit Cantik Dengan Cosmoderm Perfect Balanced Series


Yogurt Moisturizing Mask

Yogurt Mask Bauan Buah-Buahan, Beauty Buffet by Watsons, Yogurt Moisturizing Mask, Yogurt Brightening Mask, Yogurt Firming Mask, best ke mask yogurt,

Yogurt Enzyme - moisturises, activities and reenergises your skin while restoring collagen health

Apple Extract - soothes and moisturises your skin with a fresh and light feeling

Collagen - provides long-lasting hydration and supports overall skin health

Yogurt with Shea Butter - repairs keratin and is lightweight and readily absorbed by your skin to lock in nourishment


Yogurt Mask Bauan Buah-Buahan, Beauty Buffet by Watsons, Yogurt Moisturizing Mask, Yogurt Brightening Mask, Yogurt Firming Mask, best ke mask yogurt,


Ketiga-tiga jenis mask ni busyra dah try.. semuanya best dan segar selepas pakai.. Cara nak pakai mudah je.. Biarkan selama 10-15 then buka mask.. Buat urutan di bahagian muka supaya ia meresap ke kulit.. Then dah boleh tidur! serius nyenyak tidur korang malam tu.. Kalau tanya mana paling best.. busyra suka yang apple tu! sebab function dia untuk moist kan kulit muka.. 


Yogurt Mask Bauan Buah-Buahan, Beauty Buffet by Watsons, Yogurt Moisturizing Mask, Yogurt Brightening Mask, Yogurt Firming Mask, best ke mask yogurt,

Rating : 8/10

Harga : RM6.50 (Beli 2 pcs, percuma 1 pcs)


Post a Comment

3 Comments

  1. Tempting pulak tengok pek dia macam sejenis yogurt makanan pulak. Suka pakai sheet mask sebab nanti kulit lembut dan lembap je.

    ReplyDelete
  2. Asyik pakai mask tutup mulut hidung jer sampai lupa nak beli mask macam ni dah😂Lama tak pakai mask macam ni.

    ReplyDelete