Salted Caramel Frappe di ZUS Coffee, Alor Setar

ZUS Coffee, Alor Setar

Salted Caramel Frappe di ZUS Coffee, Alor Setar | Minggu ni aku busy sangat, sampaikan kena berkampung di kilang pencetakan untuk semakan buku kertas undi. Kerja di Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), time busy tu terpaling lah busy sampaikan nak tidur pun tak cukup.. tapi aku enjoy dengan kerja sekarang.. Jadiii dengan kopi je dapat kembalikan mood jadi normal.. haha

ZUS Coffee, Alor Setar

Harini aku cuti, sebab tu lah ada sikit masa nak menaip, kalau tak jangan harap dapat duduk depan laptop.. Dah berapa lama Zus Coffee buka di cawangan Pekan Simpang Kuala, Alor Setar.. baru kali ni aku singgah ke sana. Sebelum ni aku dah pernah minum ZUS Coffee di cawangan Penang.. 


Aku order 2 air.. keduanya frappe.. 


Salted Caramel FrappeZUS Coffee, Alor Setar


Japanese Matcha Frappe
ZUS Coffee, Alor Setar

Harga untuk kedua air ni lebih kurang saja.. aku lupa nak snap resit.. tapi tidaklah mencecah rm20.. rasa untuk keduanya sedap! for sure aku suka salted caramel lagi lah.. matcha bukan pilihan hati.. hehe

ZUS Coffee, Alor Setar

ZUS Coffee, Alor Setar

my bestie merangkap my model.. haha. yang mana belum pernah cuba coffee di ZUS coffee, boleh lah try.. kopi dia rasa premium.. sedap!

ZUS Coffee, Alor Setar

Alamat: No 224-A (Ground Floor, Jln PSK 6, Pekan Simpang Kuala, 05400 Alor Setar, Kedah)
Waktu Operasi: 7.00 am - 10.30 pm



2 Comments

  1. tak cuba lg salted caramel. nina pernah cuba gula melaka. hehe

    ReplyDelete
  2. Kopi Zus ni pernah cuba caramel macchiato je tapi agak kurang sikit. Mungkin kena order yang frappe baru jadi sedap kot. Baiklah, nanti boleh cuba apa yang Busyra suggest tu :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post