Bijak uruskan duit, belajar main game di mortgagecalculator.org

main game percuma di mortgagecalculator org, best main game free, game online, math games, tips pandai belajar,

Bijak uruskan duit, belajar main game di mortgagecalculator.org | Hai korang.. Aku nak kenalkan games terbaru yang aku pernah try baru-baru ni.. Games yang aku main selalunya tak download di phone tapi hanya bermian di laptop/ komputer saja.. yang ada tab pun boleh.. Bukan tak boleh di phone, cumanya kalau buka di laptop baru puas sikit kan.. screen pun besar..


Orang dewasa pun boleh main games ni.. sebab bagi aku, ia bukan sekadar games biasa tapi ia mengajar kita cara mengira dan uruskan duit dengan bijak.. masa main games ni sel-sel otak kena berhubung.. haha. yang tak pandai matematik tu lagilah disarankan untuk cuba.. 


Cash Back Game

main game percuma di mortgagecalculator org, best main game free, game online, math games, tips pandai belajar,

Game pertama yang aku try adalah Cash Back Game .. dimana game ni mengajar kita cara kira baki duit untuk diberikan kepada pelanggan berdasarkan penyata ayat yang mereka sediakan.. yang bestnya game ni ada tahap permainan dari mudah, sederhana dan susah.. korang boleh pilih sendiri.. 

main game percuma di mortgagecalculator org, best main game free, game online, math games, tips pandai belajar,

main game percuma di mortgagecalculator org, best main game free, game online, math games, tips pandai belajar,


Cooking Street Game

main game percuma di mortgagecalculator org, best main game free, game online, math games, tips pandai belajar,

Game kedua Cooking Street .. animation dia memang cantik.. rasa macam duduk kat kedai sebenar.. tetiba lapar steak lepas main game ni.. haha. ia mengajar aku seberapa cepat tahap mata kita bermain.. sebab ada timing.. then kita boleh tengok berapa sales kita untuk 1 level.. berapa plates yang telah dijual.. dalam game ni ada 150 stages.. haaa main lah sampai puas.. seronok!

main game percuma di mortgagecalculator org, best main game free, game online, math games, tips pandai belajar,

main game percuma di mortgagecalculator org, best main game free, game online, math games, tips pandai belajar,


Banyak lagi games yang korang boleh main di website mortgagecalculator games

2 Comments

  1. Akak pun suka main game di laman ni, tak perlu download. Free pulak tu. 🤭

    ReplyDelete
  2. Game ni tak pernah main lagi. Layan juga kadang games online yang menarik.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post