Kena dengan citarasa Ayam Gepuk Utaqa, Sungai Petani

Ayam Gepuk Utaqa Sungai Petani, ayam gepuk paling sedap di kedah, resepi ayam gepuk, ayam gepuk pak raden,

Kena dengan citarasa Ayam Gepuk Utaqa, Sungai Petani | Hai korang.. Aku memang penggemar ayam gepuk.. Kat mana ada ayam gepuk disitu la ada busyra.. haha. macam biasa aku akan compare kan ayam gepuk kat mana yang sedap.. so that aku boleh share dengan korang.. Dah lama sebenarnya kedai ni buka cuma aku ja yang belum sampai.. 


Ayam Gepuk Utaqa Sungai Petani, ayam gepuk paling sedap di kedah, resepi ayam gepuk, ayam gepuk pak raden,

Macam biasa lah, kalau nak buat food review mesti terlupa nak snap gambar kedai.. sebab selalunya kalau aku sampai kedai untuk nak lunch time tu mesti aku terlalu lapar.. so tak menyempat nak makan sampai lupa semuanya.. haha.


Ayam Gepuk Utaqa Sungai Petani, ayam gepuk paling sedap di kedah, resepi ayam gepuk, ayam gepuk pak raden,

sambal gepuk dia yang power! aku suka even dorang letak kacang.. aku alergik kacang! yang kenal aku tau la cuma akan jadi sesak nafas bila makan dalam kuantiti yang banyak.. sikit okay je. ayam dia pun okay sedap! rating 4.5/5.. nak bagi full star sebenarnya.. haha

korang dah pernah try?


Ayam Gepuk Utaqa Sungai Petani, ayam gepuk paling sedap di kedah, resepi ayam gepuk, ayam gepuk pak raden,


1 Comments

  1. menarik betul nmpk ayam gepuk tu..
    xpernah mkn sbb xtahan pedas.. kalo pedas biasa2 blh try kot.. hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post