Logo Aduka Adyan Pictures untuk syarikat fotografi..

Logo Aduka Adyan Pictures untuk syarikat fotografi.. | Hai korang.. lama aku tak buat kerja design disebabkan sibuk dengan kerja hakiki.. Bukan menolak rezeki tetapi atas kekangan masa yang aku sendiri tak boleh elak.. aku buat design logo ni pun atas sebab tolong kawan sekerja.. dia nak buat logo untuk syarikat fotografi..


design logo, logo syarikat, tempah design logo, belajar photoshop,


Aku jarang ambil tempahan design logo.. sebab aku bukannya professional designer. Even logo tu kecil, tapi expectation orang terhadap design kita sangat tinggi.. Nak buat logo kena ada idea bernas..


Post a Comment

Previous Post Next Post