Cake Rush Explosion Gift Box - Kejutan untuk orang tersayang

Monday, March 04, 2024

Cake Rush Explosion Gift Box, Flower Chimp,

Hai korang.. Hari ni dapat surprise Cake Rush Explosion Gift Box! Happy sangat bila dapat hadiah yang super cute.. Siapa je kan tak suka surprise. Kadang tu kita nak bagi hadiah dekat tersayang tapi buntu tak tau nak bagi apa.. Dekat Cake Rush ni macam-macam hadiah ada!

Cake Rush Explosion Gift Box, Flower Chimp,


Untuk korang yang tak pernah tau tentang Cake Rush, baru-baru ni dorang berkolaborasi dengan Flower Chimp.. Ia adalah terdiri daripada Cakes, Feroro Dome dan Teddy Bear.. Sebenarnya aku nak sangat cuba kek dari dorang, tapi disebabkan aku duduk jauh sangat di Kedah. Jadi aku cuba Feroro Dome je!


Cake Rush Explosion Gift Box, Flower Chimp,

(Gambar sekadar hiasan)


Untuk Cake Rush Explosion Gift Box , ada 4 jenis pilihan.. Antaranya adalah Rainbow Cake, Chocolate Fudge, Pandan Gula Melaka, Walnut Carrot.. Haa kek ni lah aku nak cuba tu tapi tak dapat.. InshaAllah soon.. Teringin betul nak cuba Walnut Carrot. Kek dia cute je, sebab saiznya kecil dan aku suka cara dorang buat pembungkusan. Tengok dari video dorang, nampak kemas..


Cake Rush Explosion Gift Box, Flower Chimp,


Then yang menariknya, idea dorang sangat kreatif dengan adanya kejutan rama-rama yang bertebangan ketika si penerima membuka kotak hadiah.. Sumpah menarik sangat idea ni.. Happy dan tak sangka ada rama-rama sekali. Ingatkan Feroro Dome saja.. Bukan seekor tau rama-rama tu, banyak sangat! Macam mana lah dorang boleh dapat idea kreatif dan inovatif macam ni kan. (korang boleh tengok video aku dibawah).


Cake Rush Explosion Gift Box, Flower Chimp,Begitu juga dengan Feroro Dome yang aku dapat.. Banyak tau Feroro dalam satu box. Memang puas hati. Sebenarnya ada banyak lagi pilihan yang lain, korang boleh tengok di website Cake Rush sendiri..


Website: https://www.cakerush.my

Facebook: https://www.facebook.com/cakerush.malaysia

Instagram: https://www.instagram.com/cakerush.my

TikTok: https://www.tiktok.com/@cakerush.official

3 comments