Khairul Aming bagi bonus dan bawa staff shopping raya

Wednesday, April 03, 2024

Khairul Aming, dendeng nyet khairul aming, sambal nyet,

Hai korang.. Terpanggil nak share kisah Khairul Aming (KA). Happy dapat tengok KA semalam di Tiktok sebab bagi hadiah dekat anak-anak buah dia. Cerita KA boleh kita jadikan satu teladan dan inspirasi dalam kehidupan. Tak semua orang mampu buat macam mana dia buat untuk bahagiakan semua orang. Sangat berinspirasi pada semua anak muda diluar sana yang dimana berkongsi rezeki tidak membuatkan kita susah malah mendapat lebih dari itu.

Khairul Aming, dendeng nyet khairul aming, sambal nyet,

Sepanjang aku tengok video yang dah pun fyp tu, tersenyum aku! Seronok sebenarnya tengok wajah-wajah pekerja dia yang happy bila dapat reward sebanyak itu.. Hasil titik peluh mereka susah payah bekerja, finally dapat bahagiakan keluarga. Orang ramai hanya tengok mereka dapat reward tapi tak pandang macam mana jalan kerja mereka. Struggle siapkan order pelanggan.

Khairul Aming, dendeng nyet khairul aming, sambal nyet,

Untuk KA pulak, dia sangat menjaga kebajikan pekerja dia. Boleh je seorang bos hanya bagi gaji semata-mata. Tapi KA tak.. Dia bagi lagi reward sebab nak pekerja happy lepas penat bekerja. Allah sentiasa permudahkan urusan kita jika kita mudahkan urusan orang lain.. Semoga KA terus menerus menjadi inspirasi untuk aku dan semua..

1 comment

  1. Betul...semoga murah rezeki KA.. Dan pekerja dia pun takdelah yg amik kesempatan di atas kebaikan bos diorang..

    ReplyDelete