Lunch Set Ayam Goreng di Restoran Ulam Kampung Jitra

Wednesday, May 29, 2024

restoran ulam kampung jitra, set ayam goreng,

Harini lapar betul nasi.. Tak tau la sejak sekarang ni berselera betul aku makan. haha.. Lepas demam on off.. First time makan di Restoran Ulam Kampung, Jitra.. Dorang baru buka cawangan di sini. Aku ni memang sejenis suka masakan set ayam goreng, ulam dan sambal belacan.. Memang habis lah sepinggan!

Paling suka bila dapat ayam bahagian peha.. Lepas tu goreng garing, panas-panas. Ulam dia pun fresh! 5/5 rating. Sedap gila guys!

restoran ulam kampung jitra, set ayam goreng,

Dekat sini ada macam-macam jenis set nasi.. Aku dengan kawan order set nasi ayam goreng dan set nasi ayam cili ijo.. Dua-dua sedap! Jujur aku cakap, memang sedap. berapa kali dah aku puji. haha.. Hopefully dorang kekalkan masakan sesedap ni sampai bila-bila.. Next time aku akan try set asam pedas ikan pula..

 

restoran ulam kampung jitra, set ayam goreng,

πŸ“Restoran Ulam Kampung Plaza Seri Tunku Jitra, Kedah

⏰Buka setiap hari kecuali Selasa  (11.00 pagi - 6.00 petang)

1 comment