FREE NAME CARD DARI PIXAJOY DAH SAMPAI!!

Hai semua

tengah tengok tv tengahari tadi, tiba ada dengar bunyi hon dekat depan rumah. telefon dari number tak kenal pun tetiba call. eh sapa pulak ni. hehe. saja buat suspen. rupanya abang skynet. elehh kau! acah acah abang konon. eh memang la sebab barang aku dah sampai. jadi seronok la kejap. kahkah. satu ja nak puji skynet ni. perkhidmatan dia memang bagus sebabnya dia akan call kita dan tunggu kita dekat depan pintu rumah dengan setianya. haha. okay2.. sebenarnya barang free yang aku order dah sampai. yeay!! pixajoy memang baik hati.. sebab bagi name card free


dengan hasil design sendiri. eceh! tak da maknanya design sendiri, memang layout dah diberi oleh pixajoy, kita just edit letak pap! muka kita setepek dekat situ and jangan lupa detail diri. memang macam macam design yang disediakan. pixajoy akan print dan akan pos terus sampai ke rumah. ini adalah promosi yang dilakukan oleh pihak mereka. so, kena la cepat2. takut nanti promosi dah habis. kualiti name card ni memang power! cantik! licin! best sangat! harga asal name card ni adalah RM35 sekotak iaitu 100pcs. tapi kali ni aku hanya dapat percuma tapi cuma bayar untuk pos sahaja RM8. aku pasti ramai lagi blogger di luar sana yang dah buat name card dengan pixajoy. 



bagi sesiapa yang belum, jom buat name card free. nak tau macam mana? tengok di sini. Cara nak dapatkan Name Card dari Pixajoy

untuk pertama kalinya aku ada name card. yalah kan, aku malas nak buat sebelum ni, sebab bukannya nak guna sangat pun. cuma kali ni dah free kenapa nak lepaskan peluang kan. hehe. sapa nak bagi free. nanti nak bagi dekat korang la name card ni. simpan elok2 tau dalam koleksi blogger korang. haha. bajet2 femes! :p

thanks Pixajoy!! bai semua. jumpa lagi. 

4 comments:

  1. Cantik..nak satu name card boleh? Murni pon baru duk try bukak pixajoy tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. dah apply tp susah n leceh nak edit programme design dia tu...terus terencat hajat.

    ReplyDelete
  3. Wooow ... ada name card .. tehingin jugak nak ada .. hehe

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-