BEAUTY REVIEW | SEP GREEN TEA JEJU MASK - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, September 25, 2017

BEAUTY REVIEW | SEP GREEN TEA JEJU MASK

Hai..

Abaikan kulit muka yang agak kusam tu.. haha

Dalam entri yang lepas busyra ada review mengenai mask tomato.. sesiapa yang belum baca boleh ke SINI.. So, dalam entri kali ni, sama jugak busyra nak share lagi dengan korang tentang mask jugak tapi dari jenama lain.. seronok betul memalam ni sejukkan muka dengan mask.. semestinya mask ni pun busyra beli dari watsons! Haritu pergi watsons borong mask.. pemburu mask betul! haha.. by the way, harga untuk mask ni adalah RM5.90

Tak rasa rugi ke pakai mask? membazir duit je.. jawapannya, tak langsung.. sebab memang suka!.. minat memakai something dekat muka before tidur.. hehe. nama pun perempuan kan.. tapi tak semua perempuan suka pakai mask.. depend la. memasing ada hobi dan benda yang dorang suka untuk buat.. 


Jeju mask ni sebenarnya ada 4 jenis iaitu tangerine mask (buah oren), canola honey mask, cactus fruit mask dan semestinya yang busyra tengah pakai ni, green tea mask!.. best sangat! rasa fresh plus kulit rasa lembut lepas bilas..  Selain dari tu, green tea mask ni membantu untuk perbaharui kulit dan melembapkan kulit.. 


Korang yang nak try, boleh dapatkan di mana2 cawangan watsons!

12 comments:

  1. wah...macam best je busyra mask green tea ni...

    ReplyDelete
  2. Wah best2 heheh tgh cari time nak review mask katun2 pulak ni 😝

    ReplyDelete
  3. Yang penting organik kan... rasa sejuk je pakai mask...

    ReplyDelete
  4. Kak ana dah pernah pakai jeju mask ni. Best giler. Kak ana pun minat pakai mask.

    ReplyDelete
  5. lisa jarang pakai mask gini. sbb muka sensitip kot dengan mask .. kalau malam buat.. esok mesti timbul bintik merah atau jerawat kecik

    ReplyDelete
  6. masa single dulu rajin la pakai mask ni.rasa nk pakai pula.. segar j lps pakai

    ReplyDelete
  7. wow good mask? I not yet use it. Been busy.. now blog walking :D

    ReplyDelete
  8. Saya suka guna mask. Saya ada beli banyak mask semasa saya melawat Jeju, Korea.

    ReplyDelete
  9. Omg looks amazing! I’ve been hearing so much about it! The price is very reasonable as well! Would love to check it out soon! 😊

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved