Ticker

6/recent/ticker-posts

Y.ra Printing beroperasi seperti biasa | Banner & Bisnes Kad

banner, sticker, bisnes kad, kad kahwin, cop getah, buku resit, tempahan sticker murah,

Y.ra Printing beroperasi seperti biasa | Banner, Sticker, Bisnes Kad | Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah bisnes printing busyra masih berjalan seperti biasa.. Cumanya busyra kurang aktif sikit di facebook page buat masa sekarang..


Kenapa dah tak aktif? Sebab bisnes printing ni hanyalah secara online.. Bila banyak tempahan busyra tak sempat nak manage facebook page.. Dari proses design, printing, reply whatsapp customer, postage, semua busyra sendiri yang uruskan.. Jadi kekangan masa tak mengizinkan. Bagi sesiapa yang ingin buat tempahan boleh terus berhubung dengan busyra melalui whatsapp.. Ada saja mesej customer di page yang busyra tak sempat reply.. Mohon maaf. InshaAllah busyra akan lebih bijak membahagikan masa. 


banner, sticker, bisnes kad, kad kahwin, cop getah, buku resit, tempahan sticker murah,

Alhamdulillah Y.ra printing makin hari semakin mendapat regular customer.. Terima kasih sebab percayakan Y.ra Printing. "Kepuasan customer adalah keutamaan kami".. Untuk makluman yang belum tahu, Y.ra printing menerima segala tempahan iaitu banner, sticker, bisnes kad, keychain badge, buku resit dan sebagainya.. Boleh terus tengok di page ya..


banner, sticker, bisnes kad, kad kahwin, cop getah, buku resit, tempahan sticker murah,

📞www.wasap.my/60146729316/printing

📞www.wasap.my/60146729316/printing


Baca Ini: Tempahan 300pcs Bookmark SMK Teluk Kumbar

Baca Ini Juga: Tempahan Banting dari Sheitah Bzye Cafe

Post a Comment

4 Comments

  1. Alhamdulillah moga terus berjaya ya Busyra.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah. Semoga perniagaan YRA terus berkembang. Faham sangat bab tak sempat nak update tu. Bila dah mula design, kena hadap je lah sampai siap. Semoga dipermudahkan segala urusan bisnes Busyra. Aaminn...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah semoga dimurahkan rezeki akak .

    ReplyDelete