Tempah T-shirt Printing - Sehelai pun boleh!

tempah tshirt murah, tshirt printing, custom tshirt, order tshirt murah, free design, printing murah, label sticker murah, tempah kad bisnes,


Tempah T-shirt Printing - Sehelai pun boleh! | Hai korang, sekian lama tak update berkaitan printing di blog ni.. Bisnes printing berjalan seperti biasa. Kenapa busyra nak jugak update di sini? Sebabnya ada jugak customer yang tahu tentang Y.ra Printing melalui media blog.. Alhamdulillah.


Sesiapa saja yang ingin membuat tempahan T-shirt printing, boleh segera whatsapp busyra tau! Dibuka pada semua negeri, tak kisah semananjung atau sabah/sarawak. Cuma harga postage yang berbeza. 


✅Tiada had minima order / sehelai pon boleh

✅Tshirt 100% cotton

✅Kain yang selesa dan tak panas

✅FREE design

✅Kualiti confirm tiptop


tempah tshirt murah, tshirt printing, custom tshirt, order tshirt murah, free design, printing murah, label sticker murah, tempah kad bisnes,

Siapa je yang boleh buat tempahan? Semua peringkat umur.. Tak kisah la baby ke atau yang bersaiz 2xl sekalipun. InshaAllah kualiti yang dijanjikan adalah terbaik. 


✨Baju Family Day 

✨Baju Kelas 

✨Baju Rewang/Kenduri

✨Baju Birthday


Korang nak whatsapp discuss dulu pun boleh, tiada masalah.. Nanti di akhir entri busyra sertakan no. telefon ye.. Selain daripada tempahan t-shirt, ada pelbagai lagi servis printing yang busyra tawarkan seperti label sticker, banner, keychain badge, bisnes kad, cop getah, buku resit, flyers, kad kahwin dan sebagainya..


Baca Ini : Tempahan Bisnes Kad Makeup by Syaza

Baca Ini : Tempahan Bookmark SMK Teluk Kumbar


tempah tshirt murah, tshirt printing, custom tshirt, order tshirt murah, free design, printing murah, label sticker murah, tempah kad bisnes,


Fb Page : Y.ra Printing

Whatsapp : 0146729316


2 Comments

  1. Alhamdulillah. Noted dan listed ni. Semoga Allah luaskan pintu-pintu rezeki untuk Busyra ya.

    ReplyDelete
  2. Wah menariknya . Jarang tau nak jumpa printing bole print sehelai sehelai ni . selalunya ada minimum .

    ReplyDelete
Post a Comment
Previous Post Next Post