Lunch Nasi Goreng Pattaya, simple tapi sedap!

nasi goreng pattaya, resepi nasi goreng, nasi goreng simple,

Lunch Nasi Goreng Pattaya, simple tapi sedap! | Bila hari-hari kerja sampai tak tau nak makan apa di ofis ni.. lumrah kehidupan kalau soal makan mesti blur.. kena fikir 10 kali dulu baru boleh hadam soalan tu. hehe.. harini beli nasi goreng pattaya di cafe ofis je.. nasib lah tukang masak cafe ni masakan dia semua sedap!


Jom Baca: Resepi nasi Goreng Kangkung


nasi goreng pattaya ni sebenarnya simple je. nasi goreng putih biasa je, letak ayam.. cuma specialnya dia balut dengan telur.. tapi itulah favorite busyra.. letak pulak sos atas telur tu.. bab sos busyra memilih sikit.. hehe. busyra suka sos brand jagung.. pekat pedas dia tuuu.. tapi tengok jugak lah pada makanan apa kita nak makan tu.. kalau makan ayam goreng kfc tak kena juga cicah dengan sos jagung.. haha.. rasanya lain nauu! 


nasi goreng pattaya, resepi nasi goreng, nasi goreng simple,

p/s: hari ni dh khamis.. tak sabar nak jumpa kawan lama busyra sabtu ni.. nanti akan ada banyak review di Penang menanti.. hehe.. 

3 Comments

  1. Suka gak makan nasi goreng pattaya. Failed nak bungkus nasi dengan telur tu kalau masak sendiri. Wahh seronoknya dapat jumpa kengkawan. Selamat enjoy di Penang :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya nampak. simple takpe, yg penting sedapp..

    ReplyDelete
  3. Pernah buat sendiri nasi pataya ni . Tapi fail bila nk balut dengan telur tu

    ReplyDelete
Post a Comment
Previous Post Next Post