Sarapan Pagi di Roti Bakar Hutton Lane, George Town

Roti Bakar Hutton Lane, George Town, roti butter kaya, roti garlic cheese, kedai makan di george town,

Sarapan Pagi di Roti Bakar Hutton Lane, George Town | Hai korang.. Minggu lepas aku ke Penang dan sasaran utama adalah makan! aku bertolak jam 7.30 pagi dari Pendang, Kedah.. Excited betul nak ke sana disebabkan dah lama sangat sibuk bekerja sampai tak ada masa untuk diri sendiri.. sebelum aku ke roti bakar hutton lane, aku sempat singgah makan di Canning Dimsum (yang ni next post)..


Roti Bakar Hutton Lane, George Town, roti butter kaya, roti garlic cheese, kedai makan di george town,


Orang ramai juga masa aku sampai tu.. kena beratur dan order sendiri.. macam-macam menu roti bakar yang ada.. aku ni dah la peminat roti bakar.. minum pulak dengan kopi o panas.. huh memang kena! 


Roti Butter Kaya

Roti Bakar Hutton Lane, George Town, roti butter kaya, roti garlic cheese, kedai makan di george town,


Roti Goyang Garlic Cheese

Roti Bakar Hutton Lane, George Town, roti butter kaya, roti garlic cheese, kedai makan di george town,


Roti Telur Goyang

Roti Bakar Hutton Lane, George Town, roti butter kaya, roti garlic cheese, kedai makan di george town,

Harga untuk ketiga-tiga roti bakar ni anggaran RM10 ringgit ke bawah.. aku terlupa nak buat noted di phone.. haha. tengokkkk dah terlupa harganya.. sorry guyss.


Rating kesedapan aku bagi 8/10 star.. sebab sedap! penggemar roti bakar confirm suka! korang yang tak sampai lagi di sini, boleh lah cuba ye..


Alamat: 300, Jalan Phee Choon, George Town, 10050 George Town, Pulau Pinang, Malaysia

Waktu Operasi: Buka setiap hari (5.00 am - 1.00 pm)


Baca Sini: Chicken Chop di OverStepped Cafe Sungai Petani 

1 Comments

  1. Penang memang syurga makanan betul kan. Pergi Penang wajib cuba macam-macam. Menarik menu roti kat sini. Menu Roti Butter Kaya tu nampak sedap betul.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post