Kek tak manis boleh cuba Starbucks Vegan Mocha Coconut

Starbucks Vegan Mocha Coconut, apa nama kek sedap di starbuck,

Kek tak manis boleh cuba Starbucks Vegan Mocha Coconut | Hai korang.. samalam lepas balik dari office aku ke Starbucks untuk beli air favorite aku, Caramel Macchiato! tapi bila sampai di drive thru tu tetiba nampak pulak kek dekat skrin.. terus order! memang kena lah dengan air kopi plus kek.. makan time petang-petang hujan pulak kan.. haha


ini kali pertama aku cuba kek dari Starbucks.. Sebelum ni kalau nak makan pun aku akan ambil croque monsieur je. itu lah yang paling aku suka.. Nak makan kek kena ikut mood dan selera juga.. sebab selalunya kek manis kannn.. Tak da la tekak ni setiap hari nak makan manis-manisan..


Starbucks Vegan Mocha Coconut, apa nama kek sedap di starbuck,

Starbucks Vegan Mocha Coconut Cake ni rasanya tak manis sangat.. sesedap rasa kek je.. Cuma aku tak berapa suka.. haha. boleh nak makan tapi kelapa dia tu agak kuat.. Rasa mocha tu dapat balance kan bau kelapa.. tapi aku tak cakap lah tak sedap langsung.. kalau rating aku bagi 6/10.. harganya RM17 something..


Starbucks Vegan Mocha Coconut, apa nama kek sedap di starbuck,


Patut la akak barista tanya aku "cik pernah order ke kek ni sebelum ni?" aku cakap "tak, ini first time"... then dia cakap "next time cik try order ...bla~bla~bla.. haha sebab aku tak fokus kek apa dia bagitau.. cuma yang aku tau kek coklat yang dia cuba sampaikan tu..


Starbucks Vegan Mocha Coconut, apa nama kek sedap di starbuck,

1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post