Saturday, May 19, 2012

Doodle Face!



Assalamualaikum wbt ....


Hyep all.... jumpa lagii, jangan buat muka macam tuuu, aku nampakkk... hihi,,, dah bosan dah ka baca entry aku :(

Apa aku mengarut ni,okayh lupakan yang tu.. aku nak ceriakan pengunjung setia blog aku ni dengan doodle face hasil kerja keras aku sendiri... cewahhh macam la beban sangat kan? hehe.. beban oo, aku bukan otai2 yang pandai buat tu, 2-3 minit dah siap.. aku ni ambik masa 5-6 minit jugak la.. lama x? hihi

tengok la hasil kerja Busyra Takiyudin (BT) yang tak seberapa ni...


Doodle Face yang pertama aku siapkan
Doodle Face 2
Doodle Face 3
Doodle Face 4
Doodle Face 5


So, apa pendapat korang? aku terima seadanya.... hihi, buat sedihh ..
korang pown boleh cuba :)

if korang suka doodle ni dan nak masukkan dalam blog korang pown boleh.. dialu-alukan.. hehe(promote plak)
gurau je la.....


Aku tinggalkan korang dengan 2 mutiara kata.... renungkan

Jangan berputus-asa kerana biasanya anak kunci terakhirlah yang dapat membuka kunci.


Manusia yang berjaya akan memperolehi keuntungan daripada kesilapannya, dan mencuba lagi dengan cara yang lain.

Ada kena mengena dengan buat doodle kott.. jangan putus asa jika tak menjadi.. cuba dan cuba lagi...



p/s: komen jika suka .. komen korang dapat bantu aku buat doodle dengan lebih baik lagi lepas ni, InsyaAllah


Read More