Friday, November 30, 2012

Vector Heliza Helmi...





Salam semua!.. sempat lagi aku post sebelum balik esok.. heh! first time buat vector gambar guna SAI, terkial2 tangan ni... huhu, last2 boleh la.. haha,









sama x? huahua,, aku trima kritikan kalian semua wahai pengunjung blog ku... haha,.. btw dah nak masuk bulan 12 pown.. 1.12.12...okeh! babai..




p/s: enjoy!!




Read More

Tuesday, November 20, 2012

Thursday, November 15, 2012

Doodle Quote 2 -- Mak Ayah









No love is greater than mom's love
No care is greater than dad's care


 

p/s: sayang mak ayah... muah! (gedikss) haha.....saja nak tulis...even aku tau diorang bukan baca pown blog aku ni... hehe





Read More

Tuesday, November 13, 2012

Friday, November 02, 2012

~Cartoon Photo~






Salam Jumaat buat semua pengunjung blog aku... trima kaseh bebanyak kerana support aku dalam berblogging ni... ya la korang datang singgah sini, komen kat sini... korang tak biarkan blog aku ni terus usang... hehe... sayang hampa! ni keja aku malam tadi.. huhu, boring tahap dewa! nak cakap vector tak lah sangat , hehe.. aku edit tak jadi!.. biar la kan yang penting aku dah lama nak edit gambar jadi macam ala2 kartun... akhirnya tercapai jugak! heh.....apa pendapat korang? oke tak? ke ko? huhu.... ce teka sapa dorang ni... retis ni!.. hehe...






















bukan saja2 aku letak n kartunkan gambar ni... ada motif k.. motif nya pakai tudung lebih sweet n nampak keayuan disitu.... kan3..? okeh! setakat ni dulu corat-coret aku.. bai2...




Read More

Thursday, November 01, 2012

~Simple Header Awan~







Assalamualaikum wbt.....



korang nampak kan! header!... tu untuk sapa2 yang nak tukar header or yang belum ada header yang sesuai.. ambek lah! aku buat special tuuu.. hihi.. tapi doodle tu aku ambek dari blogger Bieha ... cantik kan doodle dia.. kalau tak nak pown tak pe, aku sesaja buat, nak hilangkan boring kat umah.. huhu..






















if korang ambek n nak letak kat header korang tu bagi tau lah k.. nak tengok sesuai ke idak... hihi...(prasan sudahh).. kalau korang nak mintak aku ejaskan sikit ka apa ka.. nak suruh tukar warna tulisan ka... boleh ja! bagitau k.. tengah rajin niii.. hehe



k lah tak nak story banyak2.. nanti korang bosan plak,,, bai2 syg2 ku.... heh!




Read More