~Cartoon Photo~






Salam Jumaat buat semua pengunjung blog aku... trima kaseh bebanyak kerana support aku dalam berblogging ni... ya la korang datang singgah sini, komen kat sini... korang tak biarkan blog aku ni terus usang... hehe... sayang hampa! ni keja aku malam tadi.. huhu, boring tahap dewa! nak cakap vector tak lah sangat , hehe.. aku edit tak jadi!.. biar la kan yang penting aku dah lama nak edit gambar jadi macam ala2 kartun... akhirnya tercapai jugak! heh.....apa pendapat korang? oke tak? ke ko? huhu.... ce teka sapa dorang ni... retis ni!.. hehe...






















bukan saja2 aku letak n kartunkan gambar ni... ada motif k.. motif nya pakai tudung lebih sweet n nampak keayuan disitu.... kan3..? okeh! setakat ni dulu corat-coret aku.. bai2...




29 comments:

  1. aku ingatkan itu gambar dikau..:)

    ReplyDelete
  2. sng je tu nk teka..

    1. heliza helmi
    2. nora danish
    3. rita rudaini.

    betol takk ??? :)

    ReplyDelete
  3. hahaa.. baru nak teka, rupanya dah ada org tekaa.
    dan tekaan ku tepat sekali rupanya. hehehh

    ReplyDelete
  4. yupp..mmg sweet pon....hehe...

    ReplyDelete
  5. cantik. heliza, nora danish & rita kan. :)

    ReplyDelete
  6. namapk sweet artis bertudung...nora danish...cute2

    ReplyDelete
  7. heliza nora danish yang last tu ta engat la sape..
    ta payah mendoodle pun..edit pun dah macam vector..huhu

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-