Doodle Quotes 1 by Me!





Assalamualaikum wbt...















p/s: hope korang suka! :D



38 comments:

  1. comelnya :D kalau ada jual baju muslimah macam tu , nak beli ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. hehe,nanti sy jual bj mcm tu... haha :D

      Delete
  2. comel ! :D kalau ada baju muslimah macam tu , nak beli ~ hehe

    ReplyDelete
  3. comel gila :)

    Follow Blog Ni Kalau Sudi
    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. cantikkk..! comel.. :)
    ayat pun best...

    ReplyDelete
  5. Comel loteh dik...ayat pun menarik:)

    ReplyDelete
  6. Comelnya doodle tu Busyra..nice job..

    ReplyDelete
  7. nice quote dear...doodle pun comel sgt! :)

    ReplyDelete
  8. setuju apa yg doodle ni cakap..hehehe

    ReplyDelete
  9. nyue suka quotes ni....nice :))

    ReplyDelete
  10. sekarang ni duk menyesal mcm2 .huhuhuh

    ReplyDelete
  11. comel...kina nak copy boleh...mohon ya..cun sangat...

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-