CLASSMATES BARU. TEMPAT BARU


Hi,

baru sempat nak up entri baru. Alhamdulillah dah seminggu masuk uitm shah alam. beza dengan uitm seri iskandar, dulu kat seri iskandar jalan kaki ja nak ke kelas. but now kena tunggu bas, naik bas, then baru sampai kelas. susahnya nak ke kelas tu. serius penat. baru baru lagi kot agaknya. nanti dah lama tu biasa la kan. dah mula masuk kelas hari rabu lepas. kelas pun ada dua kelas ja kos aku.



semua bertudung hitam sebab nak ambil gambar untuk profile kelas.



smile while you still have teeth. :D


Fakulti Senibina, Perancangan dan Ukur


dulu time diploma kelas lain2. sekarang ni sekelas. siapa tahu perancangan Allah. 


time untuk bersukan. buang segala masalah yang ada, for a while. 

okay. thats all. ada masa update lagi. doakan aku disini. Assalamualaikum. :)


p/s: sambil2 siapkan esaimen sempat lagi menyelam update entri. :D

7 comments:

  1. kutiplah sebanyak mana ilmu dan kenangan kerana yang terindah adalah di zaman belajar.. bila dah kerja lagi poning.. hapy tengok gambar adik adik yg comel ni.. zaman akak dulu nak bergambar pun susah tak semua orang ada kamera.

    ReplyDelete
  2. Best nye dapat sambung degree. tahniah and good luck di sane yee :)

    ReplyDelete
  3. selamat mengejar ilmu dik.. semoga menjadi dan penganti generasi baru yang lebih baik lagi lepas ni... Alhmadulillah dan tahniah di alam U... have a nice day... salam ukhwah dari mommylina

    ReplyDelete
  4. hi dear blog cntik comel nih meh la join

    http://www.shedaucu.com/2014/09/contest-blog-comel-by-sheda-ucu.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  6. Salam kenal :) saya dah follow blog awak..harap sudi follow blog saya balik ya

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. best tau dok uitm shah alam..jangan risau banyak bas kan cuma kena tunggu je la dan berebut naik bas.huhu..fiza dulu dok kolej mawar..jalan kaki je ke twin tower fakulti engineering tu..takpelah..lame² biasa lah tu kan.

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-