IKAN NYOK NYOK MASAK KICAP - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, February 11, 2015

IKAN NYOK NYOK MASAK KICAP

Hai,


Ikan Nyok Nyok Masak Kicap | haha. pelik kan nama ikan ni, bagi yang belum dengar memang rasa pelik. sejenis ikan ketul jugak. macam ikan besar, tapi penjual tu potong ketul2. memang manis ikan ni. sedap! late lunch dengan my mom.

p/s: akhirnya berjaya jugak update 3 entri sehari. haha. *gelak besar* padahal orang lain dah banyak dah update. kita baru nak seronok. 

tq for reading :)


4 comments:

  1. hishh masa baca ni kite tengah lapar..masakan simple cenggini pun buat terliur..huhu.
    eh ada tau nama lain untuk ikan nyok..tapi lupa plak ape..aadehhh

    ReplyDelete
  2. Bestnyerrr....nampak sgt lazattt

    ReplyDelete
  3. betul ke ada ikan nyok-nyok.
    .
    p/s:Tambahkan ilmu untuk minda dengan membaca blog Buku Online

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved