Friday, March 27, 2015

6 HARI SITE DI PASIR MAS KELANTAN

Hai..

Rabu (25.3) alhamdulillah selamat sampai shah alam. selepas seminggu berada di bumi kelantan. site visit yang agak memenatkan tapi best.


di JPBD negeri Kelantan. selepas dengar taklimat.


Pantai Cahaya Bulan. makan maggi udang kat sini. memang sedap. 

p/s: Next entri update pasal makanan di kelantan.


Read More

Thursday, March 12, 2015

HABESKAN VOUCHER RM250!!

Hai.

Habeskan Voucher RM250!! | dapat voucher terus nak habeskan. ni lah aku. memang tak boleh simpan dulu. pergi plaza alam central beli ink printer. dah lama aku biarkan ink aku tu kering macam tu ja. haha. malas nak beli. al maklum la. duit pun tengah kering sekarang ni. so bila dah dapat voucher rm250, lepas dah selesai beli ink, kaki ni gedik sangat nak masuk mph bookstore, memang habes jugak la rm50. beli 3 buku puisi ni. memang dah lama aku cari. cuma kat popular tak ada buku macam ni. 


puisi dalam buku ni ada yang 2 or 3 baris ja. tapi ayat dia tu mendalam sangat. menusuk kalbu! aku bukannya peminat novel. beza ya novel dengan puisi. hehe


salah satu karya fazleena. 


kuat hanya satu kata. 
tapi percayalah. 
aku akan kuat bila kau ada. - busyratakiyudin

haha. nak sangat tulis puisi. tapi tak pandai nak berkata2. hehe
ok bai!


Read More