MINGGU LAWATAN PENSYARAH KE JPBD, KEDAH.


Arghh... cepatnya lawatan lecturer ke tempat praktikal aku. Jabatan Perancangan Bandar dan Desa, Alor Setar. kawan2 aku yang praktikal di negeri lain belum dapat information apa2 lagi dari lecturer. mybe lecturer bergerak ke sebelah utara dulu kot. huhu.. untuk yang belum mengenali diri ini, ewah! bermadah pulak. hihi. aku adalah student tahun akhir dalam ijazah perancangan bandar dan wilayah. sekarang tengah praktikal di JPBD. akhir bulan 12 ni habis praktikal. petang tadi dapat call dari lecturer yang akan hadir ke tempat praktikal aku. lecturer cakap dia akan datang melawat aku dan kawan2 dalam minggu ni. tak pasti hari apa, ahad, isnin or rabu. selasa kan cuti,.... hehe. jadi persiapan perlu dilakukan dengan kadar segera. haha. buku log kena kasi settle! dan doakan aku ya untuk lawatan lecturer ni. neves sebenarnya, yelakan lecturer jumpa dengan penyelia jabatan. entah apa yang dibualkan nanti pun kita tak tau. harap semuanya berjalan lancar. amin..

1 comment:

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-