Friday, November 6, 2015

MINGGU LAWATAN PENSYARAH KE JPBD, KEDAH.


Arghh... cepatnya lawatan lecturer ke tempat praktikal aku. Jabatan Perancangan Bandar dan Desa, Alor Setar. kawan2 aku yang praktikal di negeri lain belum dapat information apa2 lagi dari lecturer. mybe lecturer bergerak ke sebelah utara dulu kot. huhu.. untuk yang belum mengenali diri ini, ewah! bermadah pulak. hihi. aku adalah student tahun akhir dalam ijazah perancangan bandar dan wilayah. sekarang tengah praktikal di JPBD. akhir bulan 12 ni habis praktikal. petang tadi dapat call dari lecturer yang akan hadir ke tempat praktikal aku. lecturer cakap dia akan datang melawat aku dan kawan2 dalam minggu ni. tak pasti hari apa, ahad, isnin or rabu. selasa kan cuti,.... hehe. jadi persiapan perlu dilakukan dengan kadar segera. haha. buku log kena kasi settle! dan doakan aku ya untuk lawatan lecturer ni. neves sebenarnya, yelakan lecturer jumpa dengan penyelia jabatan. entah apa yang dibualkan nanti pun kita tak tau. harap semuanya berjalan lancar. amin..

1 comment:

Disclaimer

"Ini adalah blog peribadi. Semua kandungan yang disediakan di blog busyratakiyudin ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Sebarang pendapat yang ditulis di sini adalah dari pemilik blog sendiri dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain kecuali jika ada nama pemilik lain yang di nyatakan.

Sebarang print screen atau copy paste terhadap blog ini adalah dilarang kecuali dengan keizinan pemilik blog. Pemilik blog akan mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian diambil oleh pihak lain dengan sewenangnya. Terima Kasih.."

Copyright © BUSYRA TAKIYUDIN Template by Azhafizah