AKTIVITI BERBASIKAL DI UITM PUNCAK ALAM - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, March 19, 2016

AKTIVITI BERBASIKAL DI UITM PUNCAK ALAM

Assalamualaikum, hai

lama jugak tak update post baru. dan hari ni terasa nak share dengan korang, seronoknya berbasikal. actually, cycling ni memang hobi aku. dah lama sangat tak cycling. teringin habes dah ni. haha. asyik tangguh ja kalau nak keluar time petang. uitm ada buat sewa basikal untuk student yang nak beriadah selain jogging. aku kalau jogging ni lemah sikit. huhu. 








ronda2 dalam uitm saja. sebab basikal ni tak boleh dibawa keluar dari uitm. haha. enjoy!

7 comments:

  1. bujang sebelah rumah i pun selalu cycling.haha.. i pun ckp kat my hubby "tak nak g cycling ke?" hubby wat dunno je

    ReplyDelete
  2. Dulu sy pon naik basikal ...pancung smpai 10 tiang batu nisan...huhuk

    ReplyDelete
  3. Siok ah main basikal. Masi kecik2 ada la main basikal. Da kawin ne jadi malas pulaa. 😂

    ReplyDelete
  4. jemput join GA

    http://ciksukataip.blogspot.my/2016/06/kad-raya-ga-by-nina_97.html

    ReplyDelete
  5. Wah best nya main basikal..sha dah lama xmain..last main ari tu..kaki luka..tula nak sngt naik basikal tinggi dr diri sndiri hahaha

    ReplyDelete

Copyright © 2010 Busyra Takiyudin All Right Reserved