SEMESTER IS OVER!!

Hai, Assalamualaikum semua pembaca blogku..

lama sangat rasanya blog ni tak di update. dari bulan 3 haritu sampailah aku habis semua study. sibuk siapkan thesis. dan alhamdulillah semuanya selesai. sekarang ni memang jadi pengganggur la dekat rumah. tak tau nak buat apa. baru beberapa hari rasanya di rumah. dah rindu puncak alam. huhu.. apapun zaman belajar dah selesai, sekarang ni masuk ke alam pekerjaan pulak. susah sebenarnya nak cari kerja. baru aku paham kenapa banyak student yang sampai sekarang tak kerja2. sekarang aku sendiri dah rasa. harap nya aku mudah dapat kerja. doakan ya untuk aku.. dan sebenarnya motif entry ni di up bukan sebab apa sangat, sebabnya nak tunjuk gambo ja. hehe. before habes haritu ada lah jamuan untuk budak2 last sem. bolehlah dibuat kenangan, jadi pengubat rindu :)


masuk ni dah 3 kali aku tukar tempat study. first dulu diploma di seri iskandar, perak. lepas tu masuk degree sem 5, 6, 7 di uitm shah alam. akhir sekali sem 8 di uitm puncak alam.. walaupun cuma satu sem di puncak alam tapi banyak kenangan manis, pahit dekat sini.. 


bersama penyelia thesis ku yang tersayang.. eh tengok yang mana tu? yang pegang handbag tu uols.. muda kan lecturer i.  hehe.


hepy friends.. 

doakan aku cepat2 dapat kerja tau. bai! :)

No comments:

Post a Comment

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-