KENAPA TAK BOLEH NAK FOLLOW, ASYIK ERROR & ERROR?? - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, August 23, 2016

KENAPA TAK BOLEH NAK FOLLOW, ASYIK ERROR & ERROR??

hai semua..

rasanya ramai yang jadi macam ni kan? nak follow tak boleh. huhu. kadang tu stress jugak. tapi aku ni jenis yang kalau tak boleh, memang aku akan buat sampai boleh. sampaila aku nampak done follow baru aku komen and close tab.


kalau jadi macam ni. korang tekan dulu tanda pangkah merah tu, lepas tu tekan lagi button follow, kalau jadi jugak tekan pangkah lagi then baru follow lagi.. sampailah keluar box macam kat bawah ni..


barulah boleh follow, memang kena tekan banyak kali. tapi paling banyak pun 3 kali. perlukan kesabaran yang tinggi. hehe. tapi jangan la terus close tab. sian blogger yang korang belum follow tu. so! kalau jadi macam ni jangan left terus ye. buat macam aku buat tu. ala bukan lama mana pun. ambil masa beberapa saat ja. okay! itu saja yang aku boleh share pada semua. ke ada lagi cara lain yang korang boleh buat? share la ye. 

5 comments:

  1. Hihi reen slalunya trus left tp nanti reen dtg smula utk cuba lagi..

    ReplyDelete
  2. kenapaa blogger makin prob ni uhuhu tak kesian ke kat pengguna setia mcm kita ni ahaha

    ReplyDelete
  3. rmai yg ngadu psl mslh ni..
    tp akk xde plak kene mcm ni.. huhu

    ReplyDelete
  4. sekarang mmg problem benda ni smpai stress dbuatnya hahaaa

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved