Produk 3d Gold Stemcell Serum dah sampai.......

Yeayy.. serum by My Beauty Herbs dah sampai semalam.. Alhamdullillah aku berjaya menjadi salah seorang pemenang dalam contest kak mia. thanks pada kak mia dan My Beauty Herbs sebab sudi memilih aku. di pilih untuk 40 orang blogger. InshaAllah nanti untuk entri seterusnya, aku akan kongsikan dengan korang hasil dari produk yang aku pakai ni ye. memang cantik packaging serum ni.. emas shining2 gitu. heee


yang penutup merah tu la krim malam. treatment untuk korang lembutkan kulit muka, belai2 sikit memalam kan. hehe


bukan setakat dapat serum ja tau. My Beauty Herbs bagi krim malam jugak. kira macam extra free la sebab dah dapat serum kan. harga asal 3d Gold Stemcell Serum ni adalah rm150.. yang bestnya aku dapat try dengan percuma. suka wei... haha. so sesiapa rasa nak cuba jadi kulit polesss macam neelopaa., boleh beli sekarang. hehe. serum ni merawat kulit muka yang berjerawat jugak tau. semua jenis kulit di sarankan untuk cuba. tengok hasil dalam seminggu ke atas. macam kulit aku ni agak suram dan sebam. dan InshaAllah lepas pakai serum ni kulit bertambah shining. 


cun kan serum ni! okay la bai. busy ni busy.. nak pakai serum ni.. haha. jumpa lagi..


5 comments:

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-