6 Idea Inspirasi Wedding dengan gabungan warna menarik! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, November 09, 2016

6 Idea Inspirasi Wedding dengan gabungan warna menarik!


Hai, aku nak share dengan korang tentang gabungan warna menarik untuk idea wedding korang. tak kisah la nak buat majlis tunang or majlis kahwin. semua boleh guna. warna yang neutral dan cantik! so korang tak payah nak pening2 kepala nak fikir lagi. hehe. bagi sesiapa yang belum kawen macam aku ni berpasrah la ye tengok gambar yang cantik2 ni. :p


1. Dusty blue dan pink





2. Rustic Organic Neutral Colors


3. Mauve and Grey



4. Navy and Blush


5. Brown, Taupe and Cream


6. Dusty Rose

Photo credits: google

semua gabungan warna ni sangat cantik dan sesuai untuk semua lapisan umur yang nak kawen. hehe. nampak tak aku sebagai perancang perkahwinan korang. hahaha. yang idea no 6 ni selalu kan orang buat tema warna kawen! baru2 ni pun kawan baik aku kawen buat tema dusty pink! cun!

so korang yang dah kawen tu apa tema warna kawen korang? share la sini.. dannnn yang belum kawen tu apa warna yang korang nak sangat time wedding korang? 

thanks semua sudi untuk baca :)


8 comments:

  1. geramnya tgk! nak kena p cari calon dulu nih.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. no. 3 and 4, omg so gorgeous, rambang mata den ni haa. tetiba rasa tamak. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  3. Semua cantik !!!! Tgk idea2 nie rasa mcm nak repeat wedding tapi of course dgn org yg sama =)

    ReplyDelete
  4. Dustu rose, navy and brown tu lawa and suit untuk musim and cuaca ngara kita :)

    ReplyDelete
  5. semua kaler cntik!! geram jak tgk .. best kaler mcm ni..

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved