Bau Aroma Nescafe White Coffee Pandan Menusuk Jiwa - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, November 29, 2016

Bau Aroma Nescafe White Coffee Pandan Menusuk Jiwa

Assalamualaikum..

Nescafe White Coffee Pandan

Malam ni terasa nak minum Nescafe White Coffee perisa pandan. Masa start letak nescafe ni dalam gelas dah bau dah aroma pandan dia tu.. haishh boleh lentok.. hehehe.. then letak air panas sikit, air masak sikit. kacau-kacau, letak ais! aku kurang sikit minum air panas. suka yang berais. memang kawww. 


Nescafe White Coffee Pandan

sengaja guna gelas yang pendek sebab nak bagi pekat sikit. baru sedap! korang belum cuba? jom beli online di Lazada. 2 bundle hanya rm21.75 saja. sebelum ni rm25.00.. ada diskaun 13%.. dalam 1 bundle tu ada 8 paket nescafe. kalau nak beli boleh ke sini >> Nescafe Perisa Pandan di Lazada

okay bai! nak sambung minum. :)

8 comments:

  1. wahhh, belum pernah rasa nescafe pandan nie. :D
    teringin pulak nak merasa :3

    ReplyDelete
  2. Jelesnya! Mai suka nescafe ori je selama ni, takpe takpe, nanti nak try juga lah... yg penting ais tu tak tinggal ,hahahahhaha, mai pun suka minum ais :P

    ReplyDelete
  3. Amboi busyra.. nescafe pandan ni limited edition ,, nasib baik la geng blogger dapat merasa hiiii

    ReplyDelete
  4. sedap tak ? heheh nescafe ni mell brani cuba mocha dengan caramel latte, yang lain belum try.

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap je Busyra minum tu.. siqah dah lama tak minum nescafe 3in1. Nak jugak merasa satu yang pandan ni. Tapi nak beli banyak sangat pulak haa.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved