My Favorite "Flat Shoes"! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, December 25, 2016

My Favorite "Flat Shoes"!

Hai.. 


semalam tak sempat nak up entri baru.. hari ni gagahkan diri untuk update jugak! so, harini nak story pasal kasut kesayangan aku. memang dah buruks sangat dah. tapi aku sayang nak buang. tapak dia pun dah kopak dah! huhu.. tak boleh nak buat apa sebab kasut flat kan. kalau heels boleh la tukar tumit! eh boleh ke? hahaha. entah! aku main cakap ja sebab tak suka pakai heels! memang kalau ke tempat formal atau mall, suka pakai kasut flat. tak kisah la untuk kasut bertutup or tak. selipar sebenarnya lagi best! 

aku bukan suka sangat beli kasut! kasut aku boleh kira pakai jari! haha. setengah orang suka kumpul kasut kan. btw kasut jenis flat ni aku ada beli yang lain. tapi sedap yang ni jugakkkk.. even biasa, murah tapi aku selesa! sebenarnya kasut ni tahan lama jugak. sekarang ni dah uzur dah sebab dah lama! huhu.. :( tapi tak nak bakar/ buang! biarlah dalam kenangan.. hehe. over! aku suka kasut flat yang depannya muncung dan warna pastel or hitam! ni lah kasut favorite aku tu.... 



sebenarnya kan kasut aku ni warna macam gambar kasut yang first aku letak tu *itu gambar google.. tapi bila dah lama pakai, jadi warna mcm tu la. hahaha.. comot habisss! kenapa aku suka sangat kasut flat? sebab nya aku dah tinggi. so bila aku pakai tak ada la meninggikan aku lagi. haha. dan sebab tu jugak lah aku elakkan pakai heels! tak nak nampak lagi tinggi. nanti jadi macam galah pulak. hehe. 

cerita pasal aku ja ni.. korang suka jenis kasut macam mana? kalau ke mall or tempat formal? wedges, heels or flat macam aku? atau lain2 jenis kasut? share la sini.

13 comments:

  1. tinggi busyra brapa? heheh mellya pun xsuka sgt heels.. banyak flat shoes

    ReplyDelete
  2. Haha, Kalau kelas selalu flat shoes, tapi mai suka jenis hujung bulat, pastu reben2 sikit, :P, kalau mall ke jenjalan ke selalu sandal je, kalau event, kenduri, baru sarung heels. hahah.

    ReplyDelete
  3. Wedges dan flat pilihan kak PC..bergantung pada majlis..tapi banyaknya pakai flat..

    ReplyDelete
  4. kita suka heels. tapi ah tinggi snagt kalau jalan dengan kawan rasa macam kepala kita sorang yg tinggi. terpaksa sarung selipar jepun ja.

    ReplyDelete
  5. i love flat shoes juga...huhu tetap kasut tu juga pilihan..yg selesa..tp kalau nak melaram.pakai tumit tinggi..tp lepas tu sakit kaki

    ReplyDelete
  6. flats are the best. hahahah tak biasa lagi pakai kasut tinggi tinggi ni >.<

    ReplyDelete
  7. BV pun suka pakai flat shoes sebab tak berapa pandai pakai heels. hahahahha :D

    ReplyDelete
  8. Akak pown selesa pakai yg flat sekarang.. Dulu time bujang suka kasut tinggi.. hehe.. Skrg dah tak tahan dah kasut tinggi,..,

    ReplyDelete
  9. dah makmak sekarang ni lebih selesa pakai flat shoes je.. hehe :)

    ReplyDelete
  10. Siqah lebih suka pkai flat kalau berjalan ke mall. Pakai heels kalau ke kenduri or ada event je 😊

    ReplyDelete
  11. sy prefer untuk pakai wedges or heels sbb ketinggian sy tak cukup..148 ja hahaha

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved