Break her heart & I'll break your face! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, April 28, 2017

Break her heart & I'll break your face!

Hai semua..

rindu blog aku, rindu korang jugak! kenapa lah aku busy sangat sekarang ni kalah menteri.. hehe :p aku tak sempat plus malas nak update blog dan nak terjah blog korang.. tolong bagi kekuatan dan semangat pada aku pleaseeee! kemana perginya semangat yang dulu membuak-buak dalam berblogging ni? entah la, nak cakap internet slow. tak! sebab internet aku sekarang ni laju gila! hahaha.. tp tu lah disebabkan ada sifat malas tu yang buatkan rasa malas nak buka laptop, rasa malas nak menaip.. tajuk entri kali ni tak ada kaitan dengan yang hidup mahupun yang telah pergi. hehe. sesaja nak buat gimik pagi-pagi ni.. :p




gambar lepak semalam dengan my best friend.. nak jumpa susah sekali.. bila dah jumpa tak dapat nak jumpa lama-lama. sebab masa tu terhad. huhu.. korang mesti ada best friend yang lama tak jumpa kan? bila jumpa tu semua benda nak story.. sampai tak menyempat, itu nak cakap ini nak cakap.. tapi betul la orang cakap yang kalau kawan baik kita happy, sedih, kecewa, semua tu kita pun dapat rasa sesama kan? 

sebenarnya ke disini sebab kempunan nak makan noodle tom yam secret recipe! hehe.. sebab dah lama tak makan. kempunan dia tu ya ampunnnnn.. :p haha.. okay lah nanti kita jumpa lagi k.. ada masa aku akan terjah blog korang.. <3 thank you pada sesiapa yang sudi baca dan komen tanpa jemu.. bai!

13 comments:

  1. patut laa dah lema tak nampak busyra.. shuuuhhh malas! pegi jejauh..

    kak e'in ade bff yang dah lame tak jumpe.. memasing bz dengan keja and family.. huhu..

    eh! kite same laa suke makan tomyam secret recipe tu..

    ReplyDelete
  2. Quote tu ohsem giler.. hehehe..
    Tetibe rasa cam nak makan kek lak..

    ReplyDelete
  3. Hai busyra.. Makin lama nampak makin cantik =)

    ReplyDelete
  4. Sama lah macam ucing kalau malas tu datang idea nak buat entry pun malas.jadi blogwalking je lah (^_^)hehe

    ReplyDelete
  5. betul tuuu. kalau bestfriend kita nangis, kita nangis sekali. tapi senyap-senyap laa. kang kita meraung sekali dengan diaa, sampai esok tak habis hahaha.

    btw, tak pernah rasa noodle tomyam secret recipe, sedap ek? hehehe

    ReplyDelete
  6. rindu busya jgk.. sama la kita ni, malas dtg... tpi bila org update blog jeles pulak..

    ReplyDelete
  7. Lama juga kan Busyra tak bersiaran. Bz agaknya ye.

    Alhamdulillah ada rezeki beeBFF. Semoga berpanjangan ukhwah ni ye.

    ReplyDelete
  8. Noodle tomyam secret recepi memang the best. Feveret sangat, tetiba rasa kempunan jugak bila tengok Busyra post pasalni. Nasib takde gambar mkanan kalau tak habislaa. Haha

    ReplyDelete
  9. Masa untuk update blog ada jugalah sikit, tapi nak BW tu... xdan dah sekarang 😢

    ReplyDelete
  10. hi busyra, kita takde besfrend dah.. :'(
    tapi tak nampak macam sedih pun kan.. keheeke #jomsinggahmyblog :)

    ReplyDelete
  11. Cubit peha kanan,peha kiri terasa juga

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved