Dapat Jemputan ke Cookshow di Damansara! Tapii... - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, May 07, 2017

Dapat Jemputan ke Cookshow di Damansara! Tapii...

Hai semua..

cookshow, event, food, blogger, damansara,

Al kisahnyaa baru-baru ni aku ada dapat jemputan ke cookshow.. tapi aku tak dapat nak hadirkan diri ke event tu sebab jarak dan masa.. biasalah kan, kalau event macam ni mesti la area-area kl.. mana nak ada dekat kedah ni haa.. aishh, siapa tak teringin nak pergi ke event-event macam ni.. memang impian aku suka sangat nak ke event makanan! sebab dapat makan.. haha. dengan rasa sayang, aku terpaksa tolak jemputan tu.. hmm :( sepanjang aku berblogging, tak pernah lagi la dapat hadirkan diri ke event bersama blogger ni, kuciwaaaa akak! menangis tepi bucu katil! haha. :p


macam ni la kan, hidup di luar bandar.. kita berborak alam maya je la ye. haha.. aku anggap ni bukan rezeki aku lagi untuk join food event macam ni. mybe one day, food event bersama blogger ada buat dekat kedah ke kan? mana la tau.. masa depan kita tak tau kan.. *ayat penyedap hati yang lara!.. haha.. siapa dapat jugak cookshow ni? sapa area KL boleh la pergi..

bagi aku sesiapa yang dapat join kan diri dia dalam pelbagai event yang ada, itu satu pengalaman bernilai yang orang lain tak dapat. so, grab la seberapa banyak peluang yang ada bagi sesiapa yang area KL tu.. memang best!..

sooo, orang-orang area utara macam mana? sapa free hujung minggu ni? jom jumpaa.. haha. :p okay lah. tu ja untuk entri kali ni, jumpa lagi!. nanti hujung minggu aku blogwalking ke blog korang ye. bai!

22 comments:

  1. Bestnya Busyra dapat undangan ke majlis camni. Akak takde dapat pun lagi undangan camni. Belum rezeki lagi :) Sayangnya tak dapat pergi pula ye. Insyallah nanti ada kesempatan untuk Busyra pergi event camni ye :)

    ReplyDelete
  2. Best tuh..takpe..InshaAllah nanti rezeki lain plak datang..amin.

    ReplyDelete
  3. inshaAllah nanti ada la tu event food kat kedah.. heheh kak fyna kena pegi food event kat penang selasa ni.. fikir 3/4 kali dari kl-penang.. tapi lepas discuss dgn suami, dia on je alang2 p penang balik kmpg terus.. hehe

    ReplyDelete
  4. Ala x pe la busyra len kali bleh g..hehe..rezeki kt mna2 pun ad tu

    ReplyDelete
  5. Ala x pe la busyra len kali bleh g..hehe..rezeki kt mna2 pun ad tu

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah ada rezeki yg lebih baik untuk Busyra nanti. Be positive ❤

    ReplyDelete
  7. hi busyra...heheh...irda dlm bulan lepad 4 event xdpt pergi..walaupun duk kl..sebabnya?mcm rasa nak memilih sikit event...huhu bukannsoal demanding...cuma nak pergi event yg brtul2 bermanfaat je..tapi bab makan tu memang best..hehe

    ReplyDelete
  8. yeee susah sangat kalau dapat event kat kl. selalu jugak dapat tapi terpaksa tolak sebab macam ni. jauh dari KL nak buat macam mana.

    ReplyDelete
  9. Kalau saya ada kereta sendiri mungkin saya dah pergi dan stay di hotel bajet atau tumpang rumah kawan mahupun sedara mara.

    ReplyDelete
  10. mmg dah jadi kebiasaan, kebanyakkan event mmg berlangsung kat KL...susah sikit nak dapat kat luar daripada KL...hopefully ada rezeki lain nanti!

    ReplyDelete
  11. Utara sama utara pun susah nak jumpa kan...Semoga nanti ada event kat Kedah boleh kita dua join, ihiks.

    ReplyDelete
  12. CR kalau ade event kat KL pun memikir duakali nk join sebab tak berani nk drive hala sana. Huu

    ReplyDelete
  13. jauh sangat nak pegi...heheh..tengok live busyra je nanti

    ReplyDelete
  14. Bestnyaaa dapat jemputan macam ni 😍

    Moga satu hari nanti busyra dapat pergi bermacam events

    ReplyDelete
  15. tak pe busyra...insyaallah ada rezeki lain tu

    ReplyDelete
  16. Kak Sue pun dapat jemputan juga, tak tau lagi pergi ke tak.. InsyaAllah Busyra ada rezeki lain nanti ya

    ReplyDelete
  17. InshaAllah nanti adalaa rezeki lain. Saya yg blajar area KL ni pun belum tentu dpt pegi kalau event area sini sebab susah takde kenderaan sendiri. Uhuk uhuk :P

    ReplyDelete
  18. wahhh tahniah dapat jemputan ni

    ReplyDelete
  19. takpe, jangan bersedih. Ada rezeki lain menanti.

    ReplyDelete
  20. sronok dpt pi event camni..sambil masak sambil jmpa blogger

    ReplyDelete
  21. Huu kalo jadi blogger based kl x pe busyra kan.. event banyak kat kl... itu yg jadi barrier sangat tuuu... akak pon sepanjang jadi blogger ni susah nak dapat jemputan event macam niii...

    ReplyDelete
  22. Samalah dengan akak.. Kalau event kat KL memang tak boleh lah nak joint.. Comitment family.. Huhuhu..

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved