Sunday, May 07, 2017

Dapat Jemputan ke Cookshow di Damansara! Tapii...

Hai semua..

cookshow, event, food, blogger, damansara,

Al kisahnyaa baru-baru ni aku ada dapat jemputan ke cookshow.. tapi aku tak dapat nak hadirkan diri ke event tu sebab jarak dan masa.. biasalah kan, kalau event macam ni mesti la area-area kl.. mana nak ada dekat kedah ni haa.. aishh, siapa tak teringin nak pergi ke event-event macam ni.. memang impian aku suka sangat nak ke event makanan! sebab dapat makan.. haha. dengan rasa sayang, aku terpaksa tolak jemputan tu.. hmm :( sepanjang aku berblogging, tak pernah lagi la dapat hadirkan diri ke event bersama blogger ni, kuciwaaaa akak! menangis tepi bucu katil! haha. :p


macam ni la kan, hidup di luar bandar.. kita berborak alam maya je la ye. haha.. aku anggap ni bukan rezeki aku lagi untuk join food event macam ni. mybe one day, food event bersama blogger ada buat dekat kedah ke kan? mana la tau.. masa depan kita tak tau kan.. *ayat penyedap hati yang lara!.. haha.. siapa dapat jugak cookshow ni? sapa area KL boleh la pergi..

bagi aku sesiapa yang dapat join kan diri dia dalam pelbagai event yang ada, itu satu pengalaman bernilai yang orang lain tak dapat. so, grab la seberapa banyak peluang yang ada bagi sesiapa yang area KL tu.. memang best!..

sooo, orang-orang area utara macam mana? sapa free hujung minggu ni? jom jumpaa.. haha. :p okay lah. tu ja untuk entri kali ni, jumpa lagi!. nanti hujung minggu aku blogwalking ke blog korang ye. bai!

Share

Related Post

Dapat Jemputan ke Cookshow di Damansara! Tapii...
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

22 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
May 7, 2017 at 1:11 PM

Bestnya Busyra dapat undangan ke majlis camni. Akak takde dapat pun lagi undangan camni. Belum rezeki lagi :) Sayangnya tak dapat pergi pula ye. Insyallah nanti ada kesempatan untuk Busyra pergi event camni ye :)

Reply
avatar
May 7, 2017 at 3:16 PM

Best tuh..takpe..InshaAllah nanti rezeki lain plak datang..amin.

Reply
avatar
May 7, 2017 at 3:23 PM

inshaAllah nanti ada la tu event food kat kedah.. heheh kak fyna kena pegi food event kat penang selasa ni.. fikir 3/4 kali dari kl-penang.. tapi lepas discuss dgn suami, dia on je alang2 p penang balik kmpg terus.. hehe

Reply
avatar
May 7, 2017 at 3:49 PM

Ala x pe la busyra len kali bleh g..hehe..rezeki kt mna2 pun ad tu

Reply
avatar
May 7, 2017 at 3:49 PM

Ala x pe la busyra len kali bleh g..hehe..rezeki kt mna2 pun ad tu

Reply
avatar
May 7, 2017 at 3:58 PM

InsyaAllah ada rezeki yg lebih baik untuk Busyra nanti. Be positive ❤

Reply
avatar
May 7, 2017 at 6:34 PM

hi busyra...heheh...irda dlm bulan lepad 4 event xdpt pergi..walaupun duk kl..sebabnya?mcm rasa nak memilih sikit event...huhu bukannsoal demanding...cuma nak pergi event yg brtul2 bermanfaat je..tapi bab makan tu memang best..hehe

Reply
avatar
May 7, 2017 at 7:04 PM

yeee susah sangat kalau dapat event kat kl. selalu jugak dapat tapi terpaksa tolak sebab macam ni. jauh dari KL nak buat macam mana.

Reply
avatar
May 7, 2017 at 7:25 PM

Kalau saya ada kereta sendiri mungkin saya dah pergi dan stay di hotel bajet atau tumpang rumah kawan mahupun sedara mara.

Reply
avatar
May 8, 2017 at 12:04 AM

mmg dah jadi kebiasaan, kebanyakkan event mmg berlangsung kat KL...susah sikit nak dapat kat luar daripada KL...hopefully ada rezeki lain nanti!

Reply
avatar
May 8, 2017 at 2:02 AM

Utara sama utara pun susah nak jumpa kan...Semoga nanti ada event kat Kedah boleh kita dua join, ihiks.

Reply
avatar
May 8, 2017 at 1:24 PM

CR kalau ade event kat KL pun memikir duakali nk join sebab tak berani nk drive hala sana. Huu

Reply
avatar
May 8, 2017 at 3:18 PM

jauh sangat nak pegi...heheh..tengok live busyra je nanti

Reply
avatar
May 8, 2017 at 8:16 PM

Bestnyaaa dapat jemputan macam ni 😍

Moga satu hari nanti busyra dapat pergi bermacam events

Reply
avatar
May 8, 2017 at 8:31 PM

tak pe busyra...insyaallah ada rezeki lain tu

Reply
avatar
May 10, 2017 at 12:11 PM

Kak Sue pun dapat jemputan juga, tak tau lagi pergi ke tak.. InsyaAllah Busyra ada rezeki lain nanti ya

Reply
avatar
May 12, 2017 at 12:49 PM

InshaAllah nanti adalaa rezeki lain. Saya yg blajar area KL ni pun belum tentu dpt pegi kalau event area sini sebab susah takde kenderaan sendiri. Uhuk uhuk :P

Reply
avatar
May 12, 2017 at 1:09 PM

wahhh tahniah dapat jemputan ni

Reply
avatar
May 12, 2017 at 8:09 PM

takpe, jangan bersedih. Ada rezeki lain menanti.

Reply
avatar
May 15, 2017 at 1:42 PM

sronok dpt pi event camni..sambil masak sambil jmpa blogger

Reply
avatar
May 20, 2017 at 8:40 PM

Huu kalo jadi blogger based kl x pe busyra kan.. event banyak kat kl... itu yg jadi barrier sangat tuuu... akak pon sepanjang jadi blogger ni susah nak dapat jemputan event macam niii...

Reply
avatar
May 22, 2017 at 9:11 AM

Samalah dengan akak.. Kalau event kat KL memang tak boleh lah nak joint.. Comitment family.. Huhuhu..

Reply