Wednesday, May 03, 2017

DESIGN & PRINTING BUSINESS / NAME CARD MURAH!!

Hai semua..

Seperti yang semua tahu, aku ada buka tempahan design dan printing.. if korang nak order banner, pvc counter, sticker, name/ business card, button badge, keychain, kad kenduri dan sebagainya.. boleh la order dekat aku.. harga murah dan FREE DESIGN! kita bagi awak-awak semua harga kasih sayang.. dalam entri kali ni aku nak share dengan korang pasal name/ business card! kualiti card memang cantik, jenis material adalah matte! kalau nak yang lagi lawa adalah spot uv la yang design tulisan timbul tu. yang tu mahal sikit lah.. haha. tapi bagi aku material matte dah cukup memadai.. so dekat bawah ni, aku bagi korang cuci mata tengok contoh design dulu!

giveaway, namecard, businesscard, freedesign, design, printing,

ini adalah design biasa (maksud aku design yang aku saja-saja buat untuk koleksi) nanti next entri aku akan upload design yang dari customer order dan dah pun disiapkan minggu lepas.. aku design ikut permintaan customer.. korang nak macam mana, aku akan ikut sebijik-bijik.. dengan sedaya upaya yang aku boleh.. hehe..

giveaway, namecard, businesscard, freedesign, design, printing,

ini adalah warna favorite aku iaitu gold + black! design2 macam ni adalah citarasa aku.. korang pulak? nak design macam mana? sebab tu la kena try untuk order 1 kotak dulu.. baru tau cantik ke idokkk. hehe

giveaway, namecard, businesscard, freedesign, design, printing,

berapa harga untuk 1 kotak name card ni? yang pasti bukan rm50, bukan rm40 dan bukan rm30.. nak tau berapa, kena order dulu ye.. hehe..then aku akan bagi free gift jugak.. ataupun bagi sesiapa yang nak cuba mana tau ada rezeki korang, boleh join GA yang aku lancarkan semalam.. hadiahnya adalah 100 pcs namecard.. meh ramai-ramai join.. kalau banyak sambutan, boleh aku tambah lagi jumlah pemenang! :) boleh ke link di bawah:



**terima kasih pada yang telah join. nanti aku akan up entri untuk nama peserta Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin

Share

Related Post

DESIGN & PRINTING BUSINESS / NAME CARD MURAH!!
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

23 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
May 3, 2017 at 1:09 AM

Ada bisnes tapi takda bisnes card rasa macam tak lengkap plak.. even though kini semua maklumat dihujung jari kan?... ;)

Reply
avatar
May 3, 2017 at 3:23 AM

Gorgeousnya design yg hitam tu....Semoga murah rezeki Busyra.

Reply
avatar
May 3, 2017 at 8:12 AM

wah menarik ni. nanti saya kontek

Reply
avatar
May 3, 2017 at 10:40 AM

betul tu. business card ni mmg penting, tambah lg kalau ada buat bisnes. :)

Reply
avatar
May 3, 2017 at 10:41 AM

tq akak.. ye nanti boleh email sy kalau berminat :)

Reply
avatar
May 3, 2017 at 11:22 AM

sama taste la kita nusyra .. akak suka black n gold tu seksi haa

Reply
avatar
May 3, 2017 at 1:28 PM

nampak cntiklah ..pandai design :)

Reply
avatar
May 3, 2017 at 2:02 PM

cantik2 la design business card tu busyra.. Black gold tu nmpk eksklusif..

Reply
avatar
May 3, 2017 at 2:54 PM

MashaALLAH..design sangat cantik dan meletops. InshaALLAH..nanti ada kelapangan akak join yer dik :)

Reply
avatar
May 4, 2017 at 12:04 PM

cantik2 design tu...blogger pn skarang kena ada namecard..bila pegi event PR tanya, ada namecard tk hehe

Reply
avatar
May 4, 2017 at 2:11 PM

Berkenan yg gold n black tuu. Smart!

Reply
avatar
May 4, 2017 at 2:43 PM

cantik la! nak join laa GA busyra tu.. in shaa Allah.. :)

Reply
avatar
May 4, 2017 at 8:57 PM

memang cantik black n gold...versatile gitu..

Reply
avatar
May 6, 2017 at 1:18 AM

Comel2 design card nya :) Bagi yg belum ada tu, rugi sangat kalau tak buat. Harga pun tak mahal

Reply
avatar
May 7, 2017 at 1:12 PM

Cantik semua desihn. Suka yang gold and black! Nampak simple and modern. Hihi :D

Reply
avatar
May 12, 2017 at 9:25 PM

cantik-cantik semua design. Keep it up Busyra :)

Reply
avatar
May 13, 2017 at 10:17 PM

Wah menarik. Boleh la nak order nanti kalau kad dah habis. Ngehehe. Anyway, great job! Admire your effort ;)

Reply
avatar
May 22, 2017 at 9:12 AM

Cantik designnya.. cam nak tempah je.. hehehe..

Reply
avatar
June 1, 2017 at 11:31 PM

Sy berminat nk buat name card.. Leh email sy x? zulfadlizainor@gmail.com

Reply