DESIGN & PRINTING BUSINESS / NAME CARD MURAH!!

Hai semua..

Seperti yang semua tahu, aku ada buka tempahan design dan printing.. if korang nak order banner, pvc counter, sticker, name/ business card, button badge, keychain, kad kenduri dan sebagainya.. boleh la order dekat aku.. harga murah dan FREE DESIGN! kita bagi awak-awak semua harga kasih sayang.. dalam entri kali ni aku nak share dengan korang pasal name/ business card! kualiti card memang cantik, jenis material adalah matte! kalau nak yang lagi lawa adalah spot uv la yang design tulisan timbul tu. yang tu mahal sikit lah.. haha. tapi bagi aku material matte dah cukup memadai.. so dekat bawah ni, aku bagi korang cuci mata tengok contoh design dulu!

giveaway, namecard, businesscard, freedesign, design, printing,

ini adalah design biasa (maksud aku design yang aku saja-saja buat untuk koleksi) nanti next entri aku akan upload design yang dari customer order dan dah pun disiapkan minggu lepas.. aku design ikut permintaan customer.. korang nak macam mana, aku akan ikut sebijik-bijik.. dengan sedaya upaya yang aku boleh.. hehe..

giveaway, namecard, businesscard, freedesign, design, printing,

ini adalah warna favorite aku iaitu gold + black! design2 macam ni adalah citarasa aku.. korang pulak? nak design macam mana? sebab tu la kena try untuk order 1 kotak dulu.. baru tau cantik ke idokkk. hehe

giveaway, namecard, businesscard, freedesign, design, printing,

berapa harga untuk 1 kotak name card ni? yang pasti bukan rm50, bukan rm40 dan bukan rm30.. nak tau berapa, kena order dulu ye.. hehe..then aku akan bagi free gift jugak.. ataupun bagi sesiapa yang nak cuba mana tau ada rezeki korang, boleh join GA yang aku lancarkan semalam.. hadiahnya adalah 100 pcs namecard.. meh ramai-ramai join.. kalau banyak sambutan, boleh aku tambah lagi jumlah pemenang! :) boleh ke link di bawah:



**terima kasih pada yang telah join. nanti aku akan up entri untuk nama peserta Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin

21 comments:

  1. Ada bisnes tapi takda bisnes card rasa macam tak lengkap plak.. even though kini semua maklumat dihujung jari kan?... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. business card ni mmg penting, tambah lg kalau ada buat bisnes. :)

      Delete
  2. Gorgeousnya design yg hitam tu....Semoga murah rezeki Busyra.

    ReplyDelete
  3. wah menarik ni. nanti saya kontek

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq akak.. ye nanti boleh email sy kalau berminat :)

      Delete
  4. sama taste la kita nusyra .. akak suka black n gold tu seksi haa

    ReplyDelete
  5. nampak cntiklah ..pandai design :)

    ReplyDelete
  6. cantik2 la design business card tu busyra.. Black gold tu nmpk eksklusif..

    ReplyDelete
  7. MashaALLAH..design sangat cantik dan meletops. InshaALLAH..nanti ada kelapangan akak join yer dik :)

    ReplyDelete
  8. cantik2 design tu...blogger pn skarang kena ada namecard..bila pegi event PR tanya, ada namecard tk hehe

    ReplyDelete
  9. Berkenan yg gold n black tuu. Smart!

    ReplyDelete
  10. cantik la! nak join laa GA busyra tu.. in shaa Allah.. :)

    ReplyDelete
  11. memang cantik black n gold...versatile gitu..

    ReplyDelete
  12. Comel2 design card nya :) Bagi yg belum ada tu, rugi sangat kalau tak buat. Harga pun tak mahal

    ReplyDelete
  13. Cantik semua desihn. Suka yang gold and black! Nampak simple and modern. Hihi :D

    ReplyDelete
  14. cantik-cantik semua design. Keep it up Busyra :)

    ReplyDelete
  15. Wah menarik. Boleh la nak order nanti kalau kad dah habis. Ngehehe. Anyway, great job! Admire your effort ;)

    ReplyDelete
  16. Cantik designnya.. cam nak tempah je.. hehehe..

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-